Ultimate magazine theme for WordPress.

UPDATE – VIDEO – Tineri din Aghireșu chemați la Poliție după mai multe live-uri pe Facebook. Erau și minori în încăpere

0 7.839

ACTUALIZARE

Sărutul de pe live îi costă pe cei doi tineri. Poliția Cluj transmite că cei doi bărbați au fost amendați. Fiecare dintre ei a primit câte o sancțiune în valoare de 200 de lei. ȘTIREA INIȚIALĂ și video, mai jos.

„În urma imaginilor apărute în spaţiul public, poliţiştii din cadrul Secţiei 8 Poliţie Rurală Huedin au demarat verificări, persoanele din imagini fiind identificate, stabilindu-se că sunt 2 bărbaţi de 19, respectiv 30 de ani, din comuna Aghireşu. Cei doi au fost sancţionaţi contravenţional în conformitate cu art. 2 pct. 1 din Legea 61/1991R privind încălcarea unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice”, precizează Beatrice Milonean, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Cluj.

ȘTIREA INIȚIALĂ

Doi tineri din Aghireșu Fabrici dau astăzi cu subsemnatul la Postul de Poliție Aghireșu. Băuți bine, cei doi au făcut luni seara mai multe live-uri scandaloase pe Facebook. Potrivit Î.C.C.J., Facebook este spațiu public. La un moment dat, cei doi se sărută, de față fiind și copii minori. Gestul celor doi bărbați a stârnit indignare în rândul urmăritorilor.

Situația a fost semnalată de către un cititor INFO Huedin, revoltat la rândul său de comportamentul celor doi tineri, cunoscuți că ar avea probleme cu legea.

Imaginile în cauză au ajuns la Poliția Huedin, iar oamenii legii i-au citat pe cei doi pentru audieri, dar și pentru luarea măsurilor care se impun.

Localnicii din Aghireșu susțin că în ultima perioadă, în Aghireșu și Aghireșu Fabrici, au fost spargeri de locuințe și societăți comerciale. Aceiași localnici se întreabă dacă cei doi nu sunt implicați. Mai ales că cei doi tineri au bani de băutură, dar nu ar avea locuri de muncă.

Înalta Curte de Casație și Justiție a stabilit prin Decizia 4546/2014 că Facebook este spațiu public.

CE SPUNE LEGEA 61/1991

Articolul 2. Constituie contravenție săvârșirea oricăreia dintre următoarele fapte, dacă nu sunt comise în astfel de condiții încât, potrivit legii penale, să fie considerate infracțiuni:

1) săvârșirea în public de fapte, acte sau gesturi obscene, proferarea de injurii, expresii jignitoare sau vulgare, amenințări cu acte de violență împotriva persoanelor sau bunurilor acestora, de natură să tulbure ordinea și liniștea publică sau să provoace indignarea cetățenilor ori să lezeze demnitatea și onoarea acestora;

Mai jos, VIDEO parțial extras din live-ul celor doi.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.