Ultimate magazine theme for WordPress.

VIDEO – Theodor Paleologu, candidatul PMP la alegerile prezidențiale, vizită la Cluj: ”Cu Dăncilă iarăși ar fi extraordinar, delicios dialogul”

0 471

Aflat sâmbătă în vizită la Cluj-Napoca, Theodor Paleologu, candidatul PMP la alegerile prezidențiale din noiembrie 2019, spune că într-o campanie normală, bazată pe dezbateri și schimburi de idei, el are șanse reale să intre în turul al II-lea. Paleologu spune că nu mai există dezbateri între candidați. Înregistrarea conferinței de presă se regăsește mai jos.

”E foarte îngrijorător pentru democrația română că nu mai avem dezbateri de fond. E grav! Fiecare comunică în bula șui și atât. Cine are mai mulți bani, bagă banii în Facebook și social media și nu mai este nevoie de dezbateri”, a spus Paleologu la Cluj-Napoca.

”CV-ul spune ceva despre un președinte, dar nu tot. Curajul unui om cred ca e o calitate esențială și eu am convingerea că pot intra în turul II. Pot să fac ravagii și cred că sunt singurul care i-ar pune probleme lui Iohannis. Alegerile sunt cu surprize uneori, iar democrația înseamnă dezbateri, discuții, schimb de idei. Cine le refuză, refuză principiul democratic și acum nimeni nu vrea dezbateri, toți vor confruntări unu la unu. Dar haideți să comparăm proiectele și ideile fiecăruia. Mi-șa dori o dezbatere cu Iohannis, dar aș vorbi în germană. Cu Dăncilă iarăși ar fi extraordinar, delicios dialogul”, a spus Paleologu.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.