Ultimate magazine theme for WordPress.

VIDEO – Tânărul împușcat de polițiștii din Huedin a fost operat. Ce spun medicii, ce a făcut fugarul înainte de a intra în sala de operații

0 292

Tânărul care a fost împușcat de polițiștii din Huedin, vineri după-masă, a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean de Urgență Cluj-Napoca. De aici, medicii au decis că fugarul împușcat trebuie să intre în sala de operații pentru a-i fi cusute plăgile rezultate în urma împușcăturii. Imagini video mai jos.

AVOCAT

Vineri seara, după mai multe analize, tânărul de 25 de ani, împușcat de oamenii legii, era dus către sala de operații.

Zâmbitor, ca și cum nu s-ar fi întâmplat nimic, fugarul le-a făcut cu mâna polițiștilor care au tras în el.

Tânărul a fost susținut moral de către două mătuși, care au ajuns la spital imediat ce au aflat de cele întâmplate.

„Știam că nu are permis de conducere. S-a speriat când au vrut să-l oprească, s-a speriat și a fugit. Glonțul a intrat prin spate și a ieșit prin față. Asta o să-i fie o lecție, bine că nu-i mai rău de atât”, spune una dintre femei.

Pe de altă parte, Monica Costin, director medical în cadrul Spitalului Județean de Urgență Cluj-Napoca, spune că viața tânărului nu este pusă în pericol.

„Este o plagă abdominală rezultată prin împușcătură. Din punct de vedere medical, acest tip de plagă nu pune în pericol viața pacientului”, ne spune Monica Costin.

Reamintim, vineri după-masă, un tânăr de 25 de ani, din Cizer județul Sălaj, a fugit de polițiștii din Huedin care voiau să-l oprească în trafic pentru un control. A început o urmărire cu mașinile, după care alta pe jos. Unul dintre polițiști a tras două focuri în plan vertical, dar tânărul nu s-a oprit. Cel de-al treilea cartuș tras în plan orizontal a străpuns abdomenul tânărului în zona unei coapse. Fugarul nu avea permis de conducere, acesta fiind motivul pentru care nu a oprit la semnalul agenților.

Citește cum s-a desfășurat urmărirea dând click AICI!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Time limit exceeded. Please complete the captcha once again.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.