Ultimate magazine theme for WordPress.

VIDEO – Tânăr din Huedin, dispărut în lacul Tarnița. Căutările au fost oprite sâmbătă seara

0 36.425

Adi Lucaciu, un tânăr din Huedin, a fost dat dispărut în lacul Tarnița. Apelul la 112 a fost efectuat sâmbătă după-masă, iar la fața locului au intervenit pompierii clujeni cu 3 bărci.

PSD NEGRENI

Pompierii clujeni au fost solicitați să intervină pentru căutarea tânărului. Primele informații arată că el s-ar fi înecat.

PSD POIENI

ISU Cluj, ora 18:00 – „Echipajele noastre au fost solicitate în urmă cu puține momente să desfășoare o misiune de salvare-căutare pe lacul Tarnița, unde s-ar fi scufundat un bărbat. La fața locului a ajuns o autospecială de la Garda de intervenție Gilău, iar forțele vor fi suplimentate cu echipajul de scafandri de la Detașamentul 1 Cluj-Napoca, plus alte două bărci de căutare salvare. De asemenea, au fost mobilizați și colegii de la Salvamont, care vor trimite scafandri”, precizează reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență pentru INFO Huedin.

PSD MĂRGĂU

ORA 21:00 – Trei bărci, dintre care una aparținând Salvamont, au efectuat căutări pe lac. Între timp, la Tarnița, a ajuns și familia tânărului. Oamenii sunt șocați, autoritățile cu greu au discutat cu ei.

Citește și … VIDEO – Adi Lucaciu a fost găsit în lacul Tarnița, fără viață. Durerea rudelor nu a putut fi stăpânită

Surse din anchetă arată pentru INFO Huedin că Adi Lucaciu înota alături de presupusa iubită, în zona unui ponton. Nu se știe ce s-a întâmplat exact. Tânărul s-ar fi dus la fundul lacului. Fata cu care Adi Lucaciu era a reușit să se salveze. Ea a primit îngrijiri medicale pentru că i s-ar fi făcut rău ulterior.

Citește și … Tânărul înecat în Tarnița, plâns pe rețelele de socializare. CFR Cluj: „Un mare suporter al echipei noastre, Dumnezeu să-l odihnească în pace!”. Când va avea loc înmormântarea

După ora 21:00, pompierii clujeni au anunțat: „Căutările au fost oprite pentru moment. Din păcate, fără rezultat”, precizează ISU Cluj.

Adi Lucaciu ar avea 23 de ani. El mai are o soră.

Căutările tânărului vor fi reluate duminică dimineața.

Citește și … VIDEO – Adi Lucaciu a fost găsit în lacul Tarnița, fără viață. Durerea rudelor nu a putut fi stăpânită

Citește și … VIDEO – A doua zi de căutări în lacul Tarnița. Tânărul din Huedin este căutat de Salvamont Gorj. Familia, împietrită de durere

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Time limit exceeded. Please complete the captcha once again.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.