Ultimate magazine theme for WordPress.

VIDEO – Suspiciuni de crimă la Poieni. Un tânăr a fost găsit mort

0 447

Moarte cu semne de întrebare în localitatea clujeană Poieni, unde un tânăr, în vârstă de 19 ani, a fost găsit decedat, cu multiple leziuni în zona capului și corpului. Primele indicii arată că ar fi vorba despre o crimă, dar anchetatorii nu exclud varianta unui accident. Cadavrul băiatului a fost găsit într-un pârâu. 

PSD NEGRENI

Părinții tânărului, dar și anchetatorii, cred că în acest caz este vorba de o crimă. Cadavrul tânărului a fost găsit în albia unui pârâu, luni dimineața, de către un alt tânăr. Împietrite de durere, rudele tânărului sunt în stare de șoc. Băiatul avea două locuri de muncă și avea planuri de căsătorie. Nimeni nu înțelege de ce ar fi vrut să-i facă rău cineva.

PSD POIENI

La fața locului au sosit în primă fază polițiștii și criminaliștii din Huedin, pentru a efectua cercetarea la fața locului. Dat fiind faptul că pe cadavrul tânărului au fost găsite urme de violență, anchetatorii de la Huedin i-au chemat în sprijin pe colegii lor de la Cluj-Napoca. Odată cu cei din urmă a sosit și un medic legist de la Serviciul de Medicină legală Cluj-Napoca și un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj.

PSD MĂRGĂU

Este cunoscut faptul că decesele suspecte, cu indicii de crimă, sunt cercetate de către procurori din cadrul parchetelor tribunalelor, nu din cadrul parchetelor judecătoriilor.

Părinții tânărului suspectează, dar nu pot demonstra cu probe, că un alt tânăr l-ar fi împins pe băiatul lor, în urma unui conflict verbal. Nici anchetatorii nu exclud varianta părinților.

Cadavrul a fost transportat la Institutul de Medicină Legală din Cluj-Napoca pentru efectuarea necropsiei.

Cei care investighează acest deces sunt procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Time limit exceeded. Please complete the captcha once again.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.