Ultimate magazine theme for WordPress.
profit

VIDEO – Stoc nou la Mobila Import Mănăstireni. Clienții, așteptați cu oferte (P)

0 849

Schimbări în locuință? Foarte bine! Showroomul de mobila import din Mănăstireni și-a reînnoit stocul și vă așteaptă cu noi oferte imbatabile. Magazinul este situat în Mănăstireni, chiar în centrul localității, la Complex. Întins pe o suprafață de 500 de metri pătrați, magazinul pune la dispoziția cumpărătorilor mobilă second hand și nouă, la prețuri accesibile tuturor buzunarelor. Calitatea mobilei este nemțească, la fel ca și până acum, toate produsele fiind aduse din Germania. Magazinul oferă o reducere de 10 % dacă se achiziționează minim trei produse. Aceeași reducere o primesc și clienții fideli. 

Mobila Import Mănăstireni are un stoc consistent de produse. În cazul în care nu găsiți produsele de care aveți nevoie ele pot fi comandate.

În magazinul din Mănăstireni veți putea găsi produse precum, saltele de o persoană sau duble, cu memorie, simple sau din spumă, majoritatea fiind ca și noi, unele având husă de protecție. Tarifele încep de la 150 de lei și ajung la cel mult 300 de lei.

La capitolul corpuri de mobilier, magazinul dispune de mobilă pentru dormitoare, pentru sufragerii, mobilier din lemn masiv (foarte căutat), din lemn de molid, stejar, fag sau nuc. Pe stoc mai există mobilier pentru biblioteci, bucătării, scaune, mese din sticlă sau lemn, canapele fixe sau extensibile din piele sau material, birouri, paturi pentru copii, comode cu prețuri începând de la 100 de lei până la 450 de lei.

Tot la magazinul situat în Mănăstireni veți găsi decorațiuni, corpuri de perete și alte obiecte necesare în casă.

La achiziționarea a minim trei produse sau clienților fideli, magazinul oferă o reducere de 10 %.

Vino în magazinul Mobila Import din Mănăstireni să vezi mai multe produse și alege ce este mai bun pentru tine. 

Magazinul de mobilă este situat în centrul localității Mănăstireni, la Complex, la numărul 300A. Detalii se pot obține la numerele de telefon 0745204275, 0745119948.  

Informații suplimentare puteți obține și de pe pagina de Facebook a magazinului.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata