Ultimate magazine theme for WordPress.

VIDEO – Scandal la Sâncraiu pe o bucată de teren. Polițistul „șeptaru”, acuzat de abuz în serviciu

0 804

Este scandal în localitatea Sâncraiu din cauza unei băcăți de teren. Lupta se duce între Florin Gligan, cel care a cumpărat terenul, și Maria Pașcalău, sora fostului proprietar – Gavril Galoș. La mijloc a căzut și polițistul din localitate, Alexandru Ivănescu, cunoscut sub poreclele de “șeptaru” sau “păcănele”. Omul legii este acuzat că ar fi făcut abuz în serviciu.

PSD NEGRENI

Povestea începe în urmă cu mulți ani, atunci când Gavril Galoș a revendicat o bucată de teren în localitatea Sâncraiu. Instanța a decis, definitiv și irevocabil, că bărbatului îi revine o suprafață de 3.000 de metri pătrați.  Maria Pașcalău și-ar fi împrejmuit grădina proprie, dar ar fi cuprins și o parte din terenul lui Gavril Galoș, fratele ei. Au urmat 10 ani de procese după care Gavril Galoș a câștigat în fața surorii sale, iar femeii i s-a pus în vedere să elibereze terenul. Femeia și soțul ei nu ar fi respectat decizia judecătorilor.

PSD POIENI

De curând, intervine Florin Gligan, un antreprenor din zona Huedin. Bărbatul a cumpărat de la Gavril Galoș suprafața de teren de 3.000 de metri pătrați, iar la măsurători i-a dat cu virgulă. Acesta susține, la fel ca fostul proprietar, că o parte din teren se află după gardul Mariei Pașcalău.

PSD MĂRGĂU

Femeia acuzată arată că gardul a fost pus de soțul ei, de mult timp, iar terenul îi aparține. Admite că e posibil ca gardul să fi fost pus pe o parte din terenul cumpărat de Florin Gligan, dar precizează că ea a fost prima acolo și, prin urmare, terenul i-ar aparține.

Maria Pașcalău a refuzat să elibereze partea de teren imputată de Florin Gligan, astfel că acesta din urmă i-a făcut femeii plângere pentru tulburare de posesie.

Citește și …
Răsturnare de situație în cazul terenului de la Sâncraiu. Femeia care nu își mută gardul a fost CONDAMNATĂ!

Gligan tună și fulgeră când vine vorba de polițistul Alexandru Ivănescu, cel care a lucrat în dosar. Bărbatul îl acuză pe omul legii de abuz în serviciu, dar și de lipsă de credibilitate. În dosar, clasat acum de către procuror, s-ar fi lucrat aproximativ un an de zile, timp în care agentul ar fi refuzat să vadă evidențele și decizia definitivă și irevocabilă a instanței de judecată, susține Florin Gligan.

Agentul Ivănescu nu s-a sfiit să pună pe pagina lui de Facebook imagini din săli de jocuri sau din fața acestora

Dacă e să vorbim de credibilitatea polițistului Alexandru Ivănescu, acesta nu este privit cu ochi buni în zona Huedin de unii oameni, dar nici de unii colegi ai săi. Cunoscut pentru pasiunea sa, jocurile de noroc, Alexandru Ivănescu are două porecle “păcănele” sau ”șeptaru”. De-a lungul timpului, spun surse din cadrul IPJ Cluj, agentul nu s-a făcut remarcat cu activități excepționale. Cu toate acestea, agentul era “în cărți” pentru ocuparea funcției de șef al Postului de Poliție Sâncraiu, în vremea în care la conducerea Secției 8 Poliție Rurală Huedin se afla bunul său prieten, Alexandru Balint. Balint l-a mutat pe Teodor Ungureanu la Săcuieu, spun surse din interior, pentru a-i face loc lui Ivănescu. Numai că, planurile au eșuat. Balint a fost demis din funcția de conducere, iar Ivănescu a rămas în continuare ajutor de șef de post la Sâncraiu.

Contactat telefonic, Alexandru Ivănescu nu a dorit să comenteze acuzațiile de abuz în serviciu.

Florin Gligan anunță că vrea să o dea în judecată pe Maria Pașcalău. Gligan dorește să-și reîntregească suprafața de teren cumpărată pentru a putea construi acolo o agropensiune. Dacă va pierde fondurile europene pentru obiectivul turistic, bărbatul se gândește să-i ceară alte daune femeii.

MAI JOS, DECIZIA DEFINITIVĂ ȘI IREVOCABILĂ EMISĂ DE TRIBUNALUL CLUJ.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Time limit exceeded. Please complete the captcha once again.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.