Ultimate magazine theme for WordPress.

VIDEO – S-a făcut LUMINĂ în cazul mamei lăsate fără copil! Un polițist local din Huedin este “sifonarul”

0 303

Un polițist local din Huedin este cercetat penal de către colegii săi de la Poliția Națională după ce l-a anunțat pe un rrom că urmează să fie percheziționat de mascați. S-a aflat cine este individul care a compromis o anchetă după ce inspectorul șef al Inspectoratului Județean de Poliție Cluj, Mircea Rus, a dispus verificări urgente. Agentul de la Poliția Locală făcea parte dintr-o echipă de recuperare a unui bebeluș de 9 luni, reținut fără drept de presupusul tată. În urma divulgării informației, operațiunea de recuperare a fost suspendată din motive care țin de siguranța copilului. După bâlbâielile autorităților, mama s-a întors la concubinul care a agresat-o și aruncat-o în stradă,  doar pentru a fi aproape de micuț. INFO Huedin a relatat pe larg despre acest subiect, zilele trecute.

Bărbatul de 18 ani a bătut-o pe concubina sa de 20 de ani și a aruncat-o în stradă fără copilul de 9 luni. Susține că el este tatăl, deși la naștere nu a vrut să-l recunoască și nu apare în certificatul de naștere al minorului. După ce a fost agresată și lăsată fără bebeluș, tânăra s-a dus la poliția orașului să ceară ajutor, dar nu a primit. Procurorul Secan ar fi susținut că la mijloc nu e nicio infracțiune. Cu acest răspuns, polițiștii din Huedin nu au putut face nimic. Femeia a solicitat ajutorul INFO Huedin. Abia după verificările noastre, polițiștii au primit acord de la procuror pentru întocmirea unui dosar penal pe numele bărbatului pentru lipsirea de libertate a copilului. În aceeași zi, același tânăr mai figura într-un dosar penal după concubina lui îl reclamase pentru agresiune.

Miercuri, reprezentanții Direcției de Asistență Socială și Protecția Copilului, alături de polițistul local, Poliția Huedin și angajați ai Primăriei Huedin s-au așezat la masă pentru a țese un plan de recuperare a minorului. S-a solicitat ajutorul mascaților, care au răspuns prompt, iar joi urmau să descindă. Numai că, după consultări, polițistul local s-a grăbit să-i înștiințeze pe rromi că urmează să fie călcați de mascați.

Șeful Poliției Locale Huedin a aflat de faptele subalternului său și se declară șocat. Gheorghe Călătan susține că vor fi luate cele mai drastice măsuri posibile. Ancheta disciplinară în care este implicat polițistul local merge în paralel cu cea penală.

Oficialii Grupării Mobile de Jandarmi Cluj-Napoca, cei care trebuiau să recupereze bebelușul, susțin că operațiunea a fost anulată din motive care nu țin de ei.

Reprezentanții DGASPC Cluj, cei care au solicitat ajutorul jandarmilor pentru recuperarea copilului, confirmă pentru INFO Huedin că măsura a fost anulată pentru a nu pune minorul în pericol.

Sătulă de eșecul autorităților, care nu au reușit să-i recupereze copilul în trei zile, femeia a decis să se întoarcă în casa din care a plecat bătută. Aceasta s-a împăcat cu concubinul agresor pentru a putea fi aproape de bebelușul de 9 luni.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.