Ultimate magazine theme for WordPress.

VIDEO – Primăria Huedin a dat peste 2 miliarde de lei vechi firmei de casă Euro New Garden SRL pentru amenajarea a două parcuri de joacă

0 249

Firma Euro New Garden SRL pare a fi abonată la banii publici din Primăria Huedin. De asta ne-am convins după ce am consultat lista contractelor dintre această firmă și Primăria Huedin. Sunt multe contracte, pe bani mulți. Mai grav, contractele de lucrări sunt atribuite direct, fără licitație.

Astăzi vă prezentăm cazul a două parcuri din Huedin, pentru care Primăria Huedin a alocat din buget 200,900, adică peste 2 miliarde de lei vechi.

În 11 aprilie 2017 Primăria Huedin a decis modernizarea parcurilor de pe strada Republicii numărul 8 și strada Republicii numărul 39.

În 12 aprilie 2017 contractul privind lucrările de amenajare a celor două parcuri de joacă era deja semnat de către Primăria Huedin și Euro New Garden SRL. Atribuirea lucrării a fost făcută direct, fără licitație.

Am arătat imaginile cu cele două parcuri unor specialiști în achiziții și modernizare spații de joacă. Aceștia au concluzionat că parcurile sunt slab dotate, iar echipamentele sunt dintre cele mai ieftine. Fără să știe cât a cheltuit Primăria Huedin pe modernizarea acestor două parcuri, cei consultați de către noi au menționat că maxim 100.000 de lei, adică 1 miliard de lei vechi, ar fi trebuit să coste totul. În realitate Primăria Huedin a plătit dublu.

Reamintim, tot de la firma Euro New Garden SRL a cumpărat Primăria Huedin arbuștii de tuia din oraș, care se usucă acum, și jardinierele cu preț ridicat. Mai multe detalii dacă dai click AICI. De asemenea, tot această firmă plătită din bani publici a lăsat în paragină Cimitirul Huedin. Detalii dacă dai click AICI.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.