Ultimate magazine theme for WordPress.

VIDEO – Petrecere încheiată cu amendă pentru proprietarul unui local. Aparent, polițiștii nu știau de eveniment

0 5.196

O petrecere de majorat, la care au participat mai mulți oameni din Huedin, s-a încheiat cu o amendă pentru proprietarul localului SAKY EVENTS din Crasna. Urmează să fie identificați sărbătoritul și invitații pentru luarea măsurilor legale care se impun. În imaginile publicate, de către sărbătorit și invitați, pe Facebook, se vede clar că nimeni nu respectă măsurile impuse în această perioadă.

Sâmbătă seara, mai mulți cititori ai publicației INFO Huedin ne-au sesizat în legătură cu petrecerea. Trecând la verificări pentru a identifica locația, pentru a afla dacă este în zona Huedin, am constatat că aceasta se află în Crasna, județul Sălaj.

foto: captură video Facebook

Poliția din Crasna, aparent, nu știa de petrecerea de majorat, la care a participat un număr mare de persoane. Astfel, INFO Huedin a sesizat Inspectoratul de Poliție Județean Sălaj, iar administratorul localului SAKY EVENTS a fost amendat, duminică dimineața, cu 3.000 de lei. Potrivit legii 55/2000, petrecerile sunt interzise în această perioadă.

Reprezentanții IPJ Sălaj susțin că la petrecere au participat aproximativ 30 de persoane, în condițiile în care pe imagini se vede clar că numărul este cu mult mai mare de atât.

„Polițiștii s-au deplasat aseară la fața locului, însă restaurantul era închis. Conducerea inspectoratului a dispus efectuarea de verificări. Din verificările efectuate s-a stabilit că în locația respectivă a fost organizat un eveniment privat (majorat) la care au participat aproximativ 30 de persoane. Față de administratorul societății, polițiștii au luat măsura sancționării contravenționale cu amendă în valoare de 3.000 lei, conform Legii 55/2020”, precizează Maria Cristea, purtător de cuvânt al IPJ Sălaj, pentru INFO Huedin.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.