Ultimate magazine theme for WordPress.

VIDEO – O parte din clanul Bambucea își va petrece noaptea după gratii

0 834

O parte din clanul de rromi Bambucea, din Huedin, va rămâne peste noapte în arestul Inspectoratului de Poliție Județean Cluj, precizează surse judiciare pentru INFO HUEDIN, după ce în cursul dimineții de joi mascații au făcut mai multe percheziții pe strada Fildului. Mai exact, este vorba despre Andrei Ionuț Marincaș, Sorin Marincaș, Luluț Bomboce Marincaș și Constantin Lingurar. Ileana Marincaș, ridicată și ea la percheziții, a rămas în libertate.  Cei cinci sunt suspectați de comiterea infracţiunilor de înşelăciune, furt, furt calificat, ameninţare şi conducere fără permis în dauna mai multor persoane din mai multe judeţe din ţară. Polițiștii de Investigații Criminale, alături de procurorul din Huedin – Adrian Drăgan, vor merge cu cei patru în cursul zilei de vineri în fața unui judecător și se va cere pe numele acestora arest preventiv pentru 30 de zile. 

AVOCAT

Potrivit anchetatorilor, cei patru ar fi traficat autoturisme  de lux achiziţionate în sistem leasing din Marea Britanie, iar după ce intrau în posesia autoturismelor nu ar mai fi achitat ratele, vindeau autoturismele sau le ofereau la schimb cu altele, unor terţe persoane.

Acesta este unul dintre autoturismele vândute de clanul Bambucea

De asemenea, cele 5 persoane ar fi sustras mai multe autoturisme despre care au luat la cunoştinţă cu ocazia efectuării schimburilor de autoturisme atât în judeţul Cluj cât şi în alte judeţe din ţară.

Pe parcursul cercetărilor efectuate poliţiştii au reuşit recuperarea a şase autoturisme cu o valoare de piaţă de aproximativ 150.000 de euro, cercetările fiind continuate în vederea stabilirii şi documentării întregii activităţi infracţionale a persoanelor cercetate în cauză.

Surse din anchetă declară pentru INFO Huedin că alte opt autoturisme trebuie recuperate, după ce membrii clanului le-au înstrăinat.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Time limit exceeded. Please complete the captcha once again.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.