Ultimate magazine theme for WordPress.

VIDEO – O locomotivă a luat foc în halta Valea Drăganului

0 1.569

Locomotiva unui tren a luat foc, luni după-masă, în halta Valea Drăganului. Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență Cluj, în garnitura de tren se aflau 60 de persoane la momentul izbucnirii incendiului.

Alarma la 112 a fost dată în jurul orei 17:00. La faţa locului au intervenit pompierii din Huedin. Călătorii s-au evacuat singuri şi nu a existat nicio solicitare pentru asistenţă medicală.

Incendiul a fost localizat şi lichidat. Oamenii așteaptă altă locomotivă pentru a-şi putea continua drumul. Trenul circula pe ruta Iași – Timișoara.

Cauza izbucnirii incendiului la compartimentul motor este în curs de stabilire.

MAI JOS, REACȚIA CFR CĂLĂTORI

Astăzi, 23 august 2021, la locomotiva trenului IR 1833 Iași – Timișoara Nord s-a produs o degajare de fum între stațiile Poieni-Ciucea, în jurul orei 17:00.

Locomotiva a fost decuplată de la vagoane, iar mecanicul a acționat prompt cu stingătoarele din dotare. Conform procedurilor CFR Călători aferente unor asemenea situații, a fost avizat serviciul 112, o echipă de intervenție deplasându-se la fața locului.

Siguranța și securitatea pasagerilor nu au fost afectate. Trenul își va relua mersul în condiții de siguranță, cu o întârziere de circa 150 de minute, cu o locomotivă de ajutor trimisă de la stația Cluj Napoca. Călătorii trenului IR 1833 vor primi apă în stația Oradea.

Cauzele care au generat degajarea de fum vor fi stabilite de comisia de cercetare, după sosirea locomotivei în depou.

CFR Călători cere scuze pasagerilor pentru neplăcerile întâmpinate și le mulțumește pentru înțelegere.

Parțial video: Lavinia Iulia

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.