Ultimate magazine theme for WordPress.

VIDEO – Membrii Diaspora Europeană, lăsați cu ochii în soare după ce au reclamat un posibil supratonaj la un camion cu lemne

0 1.965

Membrii Diaspora Europeană, cunoscuți pentru acțiuni civice, au urmărit în cursul după-amiezii de marți un camion încărcat cu material lemnos. Aceștia spuneau că greutatea încărcăturii era peste limita legală și au sunat la 112. Aproape o oră le-a luat polițiștilor să ajungă în Poieni, locul în care camionul a fost oprit. Agenții au venit, au legitimat persoane și au plecat.

Ieri după-masă, camionul a fost oprit în localitatea Poieni. Șoferul s-a făcut nevăzut în câteva minute. Între timp, membrii Diaspora Europeană au sunat la 112 și au așteptat aproape o oră până când primul echipaj de poliție a ajuns la ei. Ulterior a venit un al doilea echipaj, iar la camion și-a făcut apariția alt bărbat.

Oamenii le-au semnalat agenților că bărbatul venit la camion nu șoferul, dar nu a contat. Agenții și-au văzut de treabă. Au legitimat toate persoanele, au dat câteva telefoane, au notat numerele de înmatriculare ale autovehiculelor din zonă și au plecat.

Membrii Diaspora Europeană au solicitat sigilarea camionului cu material lemnos până la sosirea reprezentanților Inspectoratului de Stat pentru Controlul în Transportul Rutier  (I.S.C.T.R.), care ar fi trebuit să cântărească încărcătura. După cum spuneam și se poate observa și pe imaginile transmise live, oamenii legii s-au prezentat, au făcut „piruete”, legitimând persoanele și duși au fost.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.