Ultimate magazine theme for WordPress.

VIDEO – Mărturii despre agentul care ar fi provocat scandalul de „La bucureșteanu’”

1 3.157

După publicarea articolului în care arătam că agentul de poliție Gheorghe Matiș ar fi fost implicat într-un incident, în localul „La bucureșteanu’” din Huedin, apar noi declarații despre felul în care acesta se comportă inclusiv cu cetățenii de rând care îi solicită sprijinul. O femeie a sunat să afle motivul pentru care băiatul său este chemat la Postul de Poliție Poieni și a fost repezită, mai apoi umilită. O altă femeia a solicitat sprijin prin 112 și a beneficiat de un tratament similar. Alte persoane se plâng de comportamentul omului legii.

TÂNĂR CHEMAT LA POLIȚIE, MAMĂ UMILITĂ

O femeie a luat legătura cu INFO Huedin și a povestit cum s-a comportat agentul cu ea, după ce a sunat să afle motivul pentru care copilul ei a fost citat la Postul de Poliție Poieni.

„M-a sunat copilul și mi-a spus că șeful de post de la Poieni, Ghiță Matiș, așa s-a prezentat ca șef de post, l-a chemat la Postul de Poliție Poieni fără a preciza un motiv. L-am sunat pe domnul Matiș să aflu motivul. A vorbit cu mine în scârbă. După acest episod, m-am întâlnit cu domnul Matiș, care era alături de alți colegi, și a început să strige după mine <<No, tu, nu îți face nimic copilul, așa-i?>>. De față mai erau doi polițiști și o polițistă. Ceilalți polițiști nu au zis nimic”, adaugă femeia.

O altă cititoare a expus la rubrica de comentarii cum îl percepe pe agent.

„Merge la intimidare. Cu oamenii acționează după instinctele lui personale și profită de asta, dar de lege nu are rost oricum, nu o să i se facă nimic!!!”, spune o altă femeie chiar la rubrica de comentarii.

FĂCUTĂ SCROAFĂ DE CĂTRE UN POLIȚIST

În august 2020, INFO Huedin a filmat un incident în localitatea Morlaca din comuna Poieni. Tot atunci o femeie din localitate și-a exprimat nemulțumirea față de agentul de poliție Gheorghe Matiș. Aceasta a spus că a interacționat și cu un alt agent care a jignit-o.

După acest incident, susține femeia, agentul Matiș împreună cu un alt om al legii și-au prezentat scuzele. În schimbul scuzelor, cei doi i-ar fi cerut femeii să nu reclame comportamentul agentului care s-a adresat cu apelativul „scroafă”.

Imaginile de mai jos, din august 2020, nu au fost difuzate anterior în lipsa altor mărturii similare.

Un punct de vedere poate fi trimis de către agent prin metodele noastre de comunicare sau prin Biroul de presă al IPJ Cluj.

Citește și … Acuzații grave la adresa unui polițist. „La bucureșteanu’”, scandal și amenințări

1 Comentariu
  1. Victor spune

    La Poieni acesti politisti fac ce vor,in comuna sunt zeci de plangeri penale pe care acesti politisti nu le au rezolvat de ani de zile ,nu fac nimic ,dar sunt protejati de mai mari politiei,rusine sa le fie pt ca sunt platiti din bani nostri si nu fac nimic,zeci de plangeri depuse in special pt furturi nu sunt inregistrate,ptotejeaza pe hotii si traficantii de lemne,in comuna zeci de soferi circula bauti,politistii ii stiu dar nu fac nimic ,tiganii circula cu masini neanmatriculate fara permis,dar nimeni nu le face nimic

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.