Ultimate magazine theme for WordPress.

VIDEO – Mama criminală, crescută și educată la o casă de copii din Huedin

0 2.347

Sonia Maria Alb, de 36 de ani, femeia care în noaptea de sâmbătă spre duminică și-a ucis în bătaie băiețelul de 9 ani, s-a născut în comuna clujeană Așchileu. Ea a fost abandonată de părinți și a ajuns la o casă de copii din Huedin, unde a crescut și a fost educată până la vârsta de 18 ani, când a ajuns pe străzi.

Lucian Pîrvu, nașul copilului omorât, dar totodată președintele unei asociații care i-a ajutat pe copiii familiei, vorbește despre istoricul mamei criminale.

Sâmbătă, femeia a rămas acasă, pe strada Timișului din Cluj-Napoca, cu cei doi gemeni de 9 ani și cu celălalt băiat de 11 ani. La un moment dat, arată datele obținute de anchetatori, femeia a început să-i lovească pe gemeni, dar și-a descărcat furia pe unul dintre ei pentru o minciună. Acesta din urmă a fost lovit de către mamă fără milă și a fost călcat în picioare. De altfel, pe corpul copilului au fost identificate urme de papuci.

Pentru a șterge urmele, femeia a făcut curățenie în apartamentul situat la etajul 4, iar mai apoi a spălat rufele care erau pline de sânge.

Cu puțin timp înainte de miezul nopții, la domiciliu ajunge, de la muncă, concubinul femeii, care îl vede pe copil inconștient și dă alarma la 112. Ajuns la locul solicitării, medicul de pe ambulanță constată că micuțul are multiple leziuni la nivelul corpului, este fără viață, și ia decizia de a anunța organele de poliție.

La miezul nopții, strada Timișului din Cluj-Napoca se transformă. Polițiștii de la Investigații Criminale, polițiști de ordine publică și criminaliști își fac apariția și încep cercetările. În timp ce unii oameni ai legii culegeau date și informații din apartamentul groazei, alții căutau în tomberoane pentru a găsi dovezile ascunse de femeie.

Luată la audieri, alături de concubinul său, femeia nu a vrut să recunoască fapta. Abia duminică, după necropsie, femeia și-a recunoscut fapta.

Duminică dimineața, medicii legiști au efectuat necropsia micuțului și au tras concluziile: decesul copilului a survenit ca urmare a unor lovituri extrem de puternice pe care le-a primit cu picioarele și cu obiecte dure.

Acum, mama criminală se află în arest.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.