Ultimate magazine theme for WordPress.

VIDEO – Iosif Marcu, candidat la funcția de primar al comunei Beliș: Lucrurile din această comună trebuie să se schimbe

0 1.349

Iosif Marcu, candidat la funcția de primar al comunei Beliș, a acordat un interviu exclusiv pentru INFO Huedin. Marcu susține că a făcut o radiografie a comunei Beliș, a ultimilor 30 de ani, iar concluzia trasă nu este deloc bună. Acesta este și motivul pentru care candidează la Primăria Beliș. Candidatul din partea +PLUS spune că dorește să facă ceva constructiv pentru oamenii comunei și să lase ceva palpabil în urma sa.

INTERVIUL VIDEO, ÎN PARTEA DE JOS A ARTICOLULUI.

În interviul acordat, Iosif Marcu vorbește despre rezolvarea mai multor probleme, pune accentul pe sănătate și educație, dar și pe condițiile de trai ale oamenilor din Beliș. Locurile de muncă și fondurile europene/județene/guvernamentale sunt o prioritate, susține Marcu, la fel cum este infrastructura și dezvoltarea agroturismului. Rezolvarea problemei debitării și exploatării lemnului mai este un alt punct esențial din programul său. Tot Marcu susține că introducerea apei potabile este obligatorie, la fel și punerea în funcțiune a stației de epurare. În prezent, dejecțiile din Beliș ajung în lacul Tarnița, iar mai apoi, după tratare, în casele a sute de mii de clujeni.

Programul politic cu care se prezintă Marcu în fața electoratului este unul realist și deloc umflat de promisiuni care nu s-ar putea realiza. Printre cele mai importante proiecte propuse de Marcu sunt înființarea unui punct SMURD la Beliș, dar și înființarea unui ocol silvic privat în comună.

STUDII ȘI EXPERIENȚĂ

Iosif Marcu are 56 de ani și este candidatul +PLUS.

Fost șef al Poliției Huedin, timp de mai mulți ani și al Serviciului de Ordine Publica Cluj, Marcu s-a remarcat prin seriozitate și severitate față de subalternii săi. În perioada în care zona Huedin era zguduită de scandalurile privind furturile de material lemnos și cu indisciplina polițiștilor, el a primit încrederea conducerii IPJ Cluj să rezolve problemele și în mare măsură a reușit.

Originar din Beliș, Iosif Marcu este absolvent al Universității Babeş-Bolyai. În prezent, Marcu este profesor universitar și le predă studenților.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.