Ultimate magazine theme for WordPress.

VIDEO – Incident halucinant la morga Spitalului Huedin. Angajații le-au dat rudelor un cadavru cu pampers pe cap

0 933

Caz halucinant la morga Spitalului Huedin. O femeie din Poieni, care a decedat în spital, le-a fost predată rudelor, în sicriu, cu un pampers înfășurat în jurul capului și cu nasul rupt. Fiicele femeii decedate și un nepot al acesteia s-au prezentat la morgă pentru ridicarea sicriului, dar au dat peste un angajat beat. Când să ridice sicriul, povestesc fiicele femeii decedate, au avut un șoc. Capul mamei lor era înfășurat în acel pampers.

AVOCAT

Cele două femei nu se feresc să facă acuzații grave la adresa personalului medical din Spitalul Huedin. Acestea spun că mama lor a fost înfometată și ținută în mizerie pe patul de spital, iar în noaptea în care a murit nu a avut cine să-i aprindă o lumânare, deși înainte să-și dea ultima suflare a zbierat de durere.

Asistentele nu au avut urechi, dormeau, probabil, prea adânc, iar dimineața s-au dus să-i pună perfuzie unei persoane decedate.

Într-o filmare cu camera ascunsă, unul dintre angajații de la morgă recunoaște să nasul femeii decedate ar fi putut fi îndoit de la pampersul strâns pe cap prea tare.

Urmăriți declarațiile fiicelor femeii decedate și ulterior, mai jos, a brancardierului.

Citește și …
Cadavrul cu pampers pe cap le-a adus sancțiuni angajaților de la Spitalul Huedin

Citește și …
VIDEO – Anchetă la Spitalul Huedin. Moroșan: Este inadmisibil! Gabor: Am rămas de-a dreptul șocată!


Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Time limit exceeded. Please complete the captcha once again.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.