Ultimate magazine theme for WordPress.

VIDEO – Huedin, mica Veneție după ploaia de ieri. Probleme au fost și în alte zone din județul Cluj

0 197

Patru autospeciale și o motopompă din cadrul ISU Cluj au acționat, pe timpul după-amiezii de joi 14 aprilie, în trei localități pentru scoaterea apei din peste 30 de curți și subsoluri.

Apa a fost acumulată ca urmare a precipitațiilor abundente înregistrate și în majoritatea cazurilor datorate și depășirii capacității sistemelor de canalizare.

În orașul Huedin au fost afectate peste 18 curți și subsoluri de pe străzile Horea, Florilor, Salcâmilor, Gării, Bradului, Tăbăcarilor, Teilor și Aurel Munteanu de apele acumulate în urma precipitațiilor abundente. Două autospeciale și o motopompă din cadrul Detașamentului de Pompieri Huedin au acționat pentru scoaterea apei acumulate în curțile afectate din orașul Huedin.

Nici palatele nu au scăpat de furia naturii

Au fost două subsoluri, situate în imobile de pe strada Timișoara din municipiul Cluj-Napoca, care au necesitat scoaterea apei.

În municipiul Gherla 14 curți și subsoluri care au necesitat intervenția pompierilor, situate pe străzile Hăsdății, Ciocârliei, Emil Racoviță, Gelu, Tudor Vladimirescu și Gării. Intervențiile au fost realizate în colaborare cu un echipaj al Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență din cadrul primăriei Gherla.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.