Ultimate magazine theme for WordPress.

VIDEO – Gabriela Groza (Culda), avocat și doctor psiholog – interviu despre cartea care dezvăluie cum gândește mintea infractorului, a martorului și victimei

0 713

Gabriela Groza (Culda), avocat și doctor în psihologie și-a lansat, nu de foarte mult timp, prima carte. Intitulată „Psihologie aplicată în procesul penal”, opera este fascinantă și se adresează tuturor, indiferent de profesie. Sigur, de mare ajutor este pentru judecători, procurori, avocați și cei care sunt apropiați de cazurile în care se face judecare ori cercetare penală. Terminologia greoaie din legile penale românești este tradusă, am putea spune, și este pe înțelesul tuturor. În această carte găsim o sumedenie de exemple, cazuri cu care doctorul în psihologie Gabriela Groza (Culda) a lucrat de-a lungul timpului. Un om obișnuit ar avea ce să învețe din această lucrare și, poate, să înțeleagă cum funcționează mintea umană, în diferite situații, dar și domeniul judiciar. INTERVIUL VIDEO, MAI JOS!

În cadrul evenimentului de lansare a lucrării „Psihologie aplicată în procesul penal” – autor: psih. dr., av. Gabriela Groza”, Editura Universul juridic, 2019 au luat cuvânul:

  • Jud. Denisa Băldean, președinte, Curtea de Apel Cluj
  • Prof. univ. dr., psih. Mircea Miclea, Facultatea de Psihologie și Științele Educației, Universitatea Babeș-Bolyai; fost ministru al educației și cercetării;
  • Psih. dr., av. Gabriela Groza, Departamentul de Psihologie, Universitatea „Babeș-Bolyai” din Cluj Napoca; psihoterapeut în cadrul Colegiului Psihologilor din România; avocat în Baroul Cluj.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.