Ultimate magazine theme for WordPress.

VIDEO – Fostul jandarm care a făcut circ în Huedin a fost reținut de polițiști

1 301

Fostul jandarm care a făcut scandal în Huedin, în luna octombrie 2016, a fost reținut luni de către polițiști. De această dată, Florin Abrudan nu a mai spart geamurile magazinelor și nici nu a mai amenințat oameni. El s-a legat cu lanțuri de un calorifer din Primăria Poieni și acolo a rămas până când polițiștii l-au luat pe sus și l-au evacuat, la ordinul edilului comunei, spun sursele noastre.

Florin Abrudan s-a transformat într-un justițiar online de când a plecat din jandarmerie, după incidentul în care a fost implicat anul trecut. Face zeci de solicitări în numele său și a altor oameni din comuna Poieni, localitatea sa de domiciliu, iar dacă nu primește răspunsuri protestează.

Așa s-a întâmplat și luni după-masă. Sătul că autoritățile locale îl ignoră și nu îi dau răspunsuri în numele legii, bărbatul s-a decis să se lege cu lanțuri de un calorifer din Primăria Poieni. Primarul Gheorghe Boca ar fi dispus evacuarea protestatarului, spun sursele noastre.

Pentru a arăta nedreptatea, bărbatul se filmează și încarcă clipurile pe net. Chiar din Primăria Poieni, din timpul unuia dintre protestele sale, Abrudan a postat imagini pe rețelele de socializare.

Anul trecut, în octombrie, bărbatul a mai fost implicat într-un incident produs în Huedin.

Reprezentanții Inspectoratului de Jandarmi Județean Cluj au confirmat incidentul, în octombrie 2016, declarând că: “în cursul zilei de joi, 27.10.2016, acesta, aflat în serviciu, a început, aparent fără niciun motiv, brusc, să spargă geamurile unei societăți comerciale din orașul Huedin. Colegul său a acționat de urgență, subofițerul fiind condus la o unitate medicală în vederea inițerii demersurilor medicale de specialitate. Menționăm că pe durata acestui eveniment nedorit, subofițerul nu avea arma din dotare asupra sa și nu a pus în pericol viața niciunei persoane aflate în apropiere.La nivelul instituției s-a luat măsura constituirii de urgență a unei comisii de verificare a celor petrecute. Precizăm că subofițerul a obținut în ultimii 5 ani calificativul „apt psihologic” pentru desfășurarea serviciului. Din primele rezultate ale comisiei de verificare reiese faptul că acesta ar fi avut probleme de ordin familial”.

foto: Facebook – Florin Abrudan

1 Comentariu
  1. Alin-Iancu spune

    Muriti de ciuda futuva-n gura de hoti ca din cand in cand se mai gaseste cate un “PUNISHER”ca acest om care scoate adevarul de sub covor!!! A fost dat afara din jandarmerie pentru ca hotii nu suporta oamenii incoruptibili! Bravo tie OM CORECT!!!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.