Ultimate magazine theme for WordPress.

VIDEO – Daciana Loi a primit titlul de cetățean de onoare al orașului Huedin

0 1.178

Daciana Loi, președintele Asociației „Dreptul la viață Huedin”, a primit titlul de cetățean de onoare al orașului Huedin. S-a întâmplat asta duminică, la deschiderea evenimentelor dedicate Zilelor Orașului Huedin – 2023. Titlul a fost înmânat de primarul Mircea Moroșan, în fața oficialităților naționale, internaționale, locale și în prezența a sute de spectatori.

IONEL SERVICE

Daciana Loi este direct implicată în comunitate. Prin asociația pe care o administrează, ea reușește să aducă de mulți ani zâmbete pe chipul celor mai puțin fericiți.

„Sunt recunoscătoare lui Dumnezeu pentru tot ce trăiesc. O viață dedicată copiilor, o viață dedicată sprijinirii celor mai puțin norocoși, e cel mai frumos mod de a trăi, părerea mea. Acest titlu de „Cetățean de onoare ” al orașului, mă onorează, mă motivează, dar mă și responsabilizează. Voi încerca să duc mai departe această misiune atâta timp cât îmi va fi îngăduit de Dumnezeu. Le mulțumesc, totodată, îngerilor mei, Timea Vincze și Lucian Torok, fiicei mele, Teodora, precum și mamei mele, pentru tot sprijinul in cele mai grele momente. Mulțumesc, Irina Binder, pentru tot ce învăț de la tine, pentru tot ce însemni pentru mine. Mulțumesc, grupului de Craciunei și Crăciunițe, precum și tuturor donatorilor anonimi! Fără voi nu aș putea face nimic. Mulțumesc, Doamne, că m-ai ales!”, a transmis Daciana Loi.

Și instituțiile din Huedin, cum ar fi spitalul, au beneficiat de sprijinul asociației la cârma căreia se află Daciana.

Până în prezent, fie că vorbim de medicamente, aparatură, paturi, dezinfectanți, electrocasnice, saltele e.t.c., Spitalul Huedin a primit din partea Asociației „Dreptul la viață Huedin” sprijin în valoare de aproximativ 30.000 de euro.

Școlile, la rândul lor, au beneficiat de sprijin în valoare de aproximativ 50.000 de lei. Pentru învățământ au fost achiziționate laptopuri, calculatoare, tablete, au fost amenajate spații de joacă, s-au achiziționat cărți și mobilier, e.t.c.

Nici când a fost vorba de sprijin pentru Ucraina, Daciana nu a stat pe gânduri. A strâns ajutoare în valoare de aproximativ 20.000 de euro.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.