Ultimate magazine theme for WordPress.

VIDEO – Cronica unei tragedii anunțate: Simi Moldovan A UCIS doi oameni nevinovați. În vară era leșinat de la droguri sau alcool

0 792

Tânărul care a provocat accidentul mortal de la Podul Vinerii, de lângă Huedin, se numește Simion Moldovan și avea 31 de ani. Bărbatul este singurul copil al avocatului din Huedin – Simion Moldovan. Mama lui Simi Moldovan este secretară la Poliția Huedin. Simi Moldovan, fost polițist dat afară din sistem, se afla la volanul autoturismului Audi, duminică dimineața, când a pătruns pe contrasens și s-a izbit violent de un autoturism Peugeot, scrie ZiarulClujean.ro. Din Peugeot au murit două persoane nevinovate, respectiv șoferul și pasagerul. Simi Moldovan a decedat și el, iar alte două persoane din autoturismul condus de acesta au fost rănite grav. Potrivit unor surse, Simi se întorcea de la o petrecere.

AVOCAT

În vara acestui an, Simion Moldovan a fost filmat, alături de alți doi tineri, în timp ce zace inconștient lângă un autoturism. Bărbatul a fost polițist în IPJ Cluj, dar a fost dat afară din sistem. Simi, așa cum îl știu prietenii, a fost prins băut la volan, dar motivul pentru care a fost exclus din poliție a fost acela că a spart becurile dintr-un parc. Imaginile din vară au fost publicate de INFOHuedin.ro cu scopul de a trage un semnal de alarmă.

ALESIA

Simion Moldovan este fiul actualei secretare a Poliției Huedin, cea prin mâna căreia trece calendarul datelor acțiunilor și raziilor organizate de Poliția Huedin. De aici și acuzația oamenilor din Huedin că tânărul circula băut prin oraș fără nicio grijă. Tatăl lui Simi este Simion Moldovan, fostul șef de la Cercetări Penale Huedin, în prezent avocat în oraș. Sursele noastre spun că Simi Moldovan a fost transportat la Spitalul Huedin în ziua în care a fost realizată filmarea.

Citește și …
Simion Moldovan, rupt de beat în momentul în care a omorât doi tineri nevinovați și a rănit alți doi. Radu Sorcoi nu a băut alcool

Oamenii din Huedin acuză că Simion Moldovan se bucura de protecție din partea polițiștilor din oraș și conducea sub influența băuturilor alcoolice sau a substanțelor interzise fără probleme.

Cadavrul lui Simion Moldovan, alături celelalte două, a fost transportat la Institutul de Medicină Legală din Cluj-Napoca. Rămâne de văzut dacă în sângele bărbatului vor fi identificate substanțe interzise sau alcool.

Citește și …
DATE OFICIALE de la medici: Care este starea supraviețuitorilor accidentului de la Podul Vinerii

Citește și …
Ionuț Badiu și Radu Sorcoi sunt cei doi tineri trimiși la ceruri, prea devreme, de Simi Moldovan

Citește și…
FOTO/VIDEO – Accident cu 3 morți și 2 răniți la Podul Vinerii. Unul dintre morți este Simion Moldovan

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Time limit exceeded. Please complete the captcha once again.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.