Ultimate magazine theme for WordPress.

VIDEO – Comuna din zona Huedin cu toate drumurile asfaltate. Primar: Asfalt, de când am venit eu la primărie

0 1.625

Locuitorii comunei Ciucea se pot lăuda cu infrastructura locală. Toate drumurile din intravilanul comunei vor avea asfalt până în vara anului viitor. Odată cu finalizarea lucrărilor de infrastructură, cum se întâmplă peste tot, prețurile terenurilor vor crește substanțial.

Lucrările pe toate drumurile comunale au început în primăvara acestui an și înaintează cu rapiditate. Primarul Radu Abrudan susține că fondurile utilizate în realizarea proiectelor sunt guvernamentale și europene.

Radu Abrudan

„Se avansează cu pași repezi. Lucrarea a început în luna aprilie. Practic, prin aceste două proiecte, toate străzile din intravilanul comunei, în proporție de 100%, o să fie asfaltate. Sunt câteva case izolate, care nu au curent electric și am făcut un proiect ca să pot duce asfaltul și acolo. Avem proiecte în derulare și cu Electrica pentru a reuși să ducem curentul electric acolo unde nu există, din păcate. Ciucea arată cu asfalt de când am venit la primărie, de atunci am început să asfaltăm”, precizează primarul Radu Abrudan.

La Ciucea, potrivit edilului, urmează să fie realizată rețeaua de apă, canalizare și gaz. Totodată, Dispensarul Medical Ciucea și Școala Generală Ciucea vor beneficia de modernizări.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.