Ultimate magazine theme for WordPress.

VIDEO – Cinci parcări noi în Huedin. Cum se obțin abonamentele

0 482

Veste bună pentru posesorii de autovehicule. Primăria Huedin dă în folosință 5 parcări publice, unele dintre ele cu aparate de taxare. Începând tot din 1 august, parkingul mare din strada Republicii 39-41 va fi deschis. Posesorii de autovehicule pot achiziționa și abonamente anuale de la Primăria Huedin.

Primele 4 parcări de pe domeniul public sunt următoarele:
-parcarea din fața Parcului Central;
-parcarea din fața băncilor;
-parcarea din strada Avram Iancu;
-parcarea de la Biserica Reformată, inclusiv aleea care duce spre judecătorie.
Peste 80 de locuri de parcare în cele patru locații.

Șoferii din oraș, dar și cei din afară, care doresc să obțină abonamente în parcările publice, descrise anterior, se pot adresa Primăriei Huedin pentru a obține serviciul. Acestora li se vor elibera autocolantele care se vor lipi într-un loc vizibil din autovehicul. Tariful este de 200 de lei/an în cazul persoanelor fizice și 300 de lei/an în cazul persoanelor juridice. Pentru cei care nu doresc astfel de abonamente, tarifele de parcare sunt de 0,50 bani/30 minute și 1 leu ora.

La cele patru parcări publice se adaugă parcarea din strada Republicii 39-41, cu bariere automate, cu o capacitate de 140 de locuri. În această parcare, cetățenii din zona parkingului pot obține abonamente anuale la tariful de 200 de lei/an în cazul persoanelor fizice și 300 de lei/an în cazul persoanelor juridice. Parcarea este supravegheată video 24 de ore din 24. Persoanele interesate se pot adresa Primăriei Huedin pentru încheierea abonamentelor.

Vizitatorii pot parca în parkingul din strada Republicii 39-41, la un tarif de 1 leu/oră sau 10 lei/zi.

Abonamentele se eliberează pentru anul în curs pentru perioada 01 august – 31 decembrie 2019, urmând ca serviciul să fie plătit doar pentru 5 luni.
Primăria Huedin are în lucru alte parcări publice, respectiv în fața Policlinicii și Liceului Octavian Goga și pe strada Vlădeasa.
Toți cetățenii sunt rugați să respecte indicatoarele montate de către autorități. Poliția Locală anunță că odată deschise parcările, toleranța va fi zero față de șoferii care parchează aiurea.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.