Ultimate magazine theme for WordPress.

VIDEO – Cimitirul Huedin, plin de bălării și mizerii. Primăria Huedin a plătit o avere către Euro New Garden SRL. Firma de casă a luat banii și a uitat de curățenie

0 335

Astăzi vă dezvăluim un nou contract dintre Primăria Huedin și firma Euro New Garden SRL, abonată la banii publici ai orașului. Și acest contract, la fel ca altele prezentate de noi, a fost atribuit direct și are o valoare de 131,265 lei, adică 1 miliard și 300 de milioane de lei vechi. Pentru acești bani Cimitirul Huedin trebuia să fie un adevărat paradis. În realitate e plin de bălării, mizerii și crucile abia se văd de iarbă.

Din acești bani, conform caietului de sarcini, Euro New Garden SRL trebuia să toaleteze și să aplatizeze arborii și arbuștii, dar trebuia tuns ornamental și un gard viu care nu există în Cimitirul Huedin. Totodată trebuia cosită iarba, trebuiau plantate flori, arbori și arbuști. Mai trebuiau curățate suprafețele și depozitările de coroane sau resturi de vegetație. Totodată trebuiau făcute tratamente fitosanitare adecvate.

Datele contractului

Deși contractul s-a semnat în martie, la finalul lunii iunie când am filmat noi în Cimitirul Huedin nu existau urme de lucrări, plantări de flori sau arbori, iarba era necosită și am găsit multă mizerie.

Reamintim, tot de la firma Euro New Garden SRL a cumpărat Primăria Huedin arbuștii de tuia din oraș, care se usucă acum. Mai multe detalii dacă dai click AICI.

Vedeți imaginile de mai jos și trageți concluzii.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.