Ultimate magazine theme for WordPress.

VIDEO – Ce a pățit o bătrânică, în centrul Huedinului, după ce a fost văzută de polițiști că vrea să traverseze neregulamentar

0 5.759

Trei polițiști și o bătrânică, în centrul orașului Huedin. Femeia se pregătea să traverseze strada prin loc nepermis, prin fața magazinului Profi, așa că agenții au observat-o și au atenționat-o imediat.

Claudiu Tiberiu Both, Ana Gheran și Bajko Tamas erau în centrul orașului Huedin, miercuri. Cei trei agenți de poliție au văzut-o pe bătrânică pe trotuarul de la Profi. În loc să meargă la una din trecerile de pietoni, aceasta intenționa să traverseze DN1 E60 prin loc nepermis.

Agenții au atenționat-o pe femeie că traversarea neregulamentară se sancționează. În plus, aceasta își punea viața în pericol traversând prin loc nemarcat. Numai că ceva s-a schimbat, iar femeia a fost ajutată să treacă drumul. Gestul unuia dintre agenți nu s-a oprit aici.

În momentul în care femeia a fost atenționată, ea le-a spus agenților că se deplasează dificil și are două sacoșe grele, acesta fiind motivul pentru care nu merge până la una din trecerile de pietoni.

În acel moment, preț de câteva secunde, agenții au oprit circulația pe E60. Tiberiu Both a apucat sacoșele bătrânei și a traversat strada împreună cu aceasta. Agentul i-a cărat femeii plasele până în spatele Bisericii Reformate din Huedin. Acolo, aceasta era așteptată de o mașină.

Gestul agenților nu a fost trecut cu vederea. Maria Daniela, o cititoare INFO Huedin, a scos telefonul și a început să-l filmeze pe Tiberiu Both în timp ce cară plasele femeii.

Gestul agentului a fost lăudat de cea care a filmat.

Astfel de gesturi sunt apreciate în comunitate, mai ales într-o comunitate mică cum este Huedin.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.