Ultimate magazine theme for WordPress.

UPDATE – VIDEO – Bătaie generală între țiganii din Huedin, în centrul orașului

0 20.056

Un scandal de proporții în care s-au împărțit pumni și picioare a izbucnit, luni, în centrul orașului Huedin. Mai mulți țigani s-au luat la bătaie, au fugit printre mașinile care circulau pe DN1 E60 și cu greu au fost despărțiți de polițiști. Și nu doar bărbații s-au bătut. Pirandele au „luptat” și ele în repriza lor. Cei implicați în încăierare au fost duși la Poliția Huedin pentru clarificarea lucrurilor.

Și din nou se ridică problema romilor din Huedin, care nu par să cunoască frica de lege. Romii din Huedin sunt cunoscuți pentru scandalurile publice, modul obraznic în care se comportă și, de fiecare dată, aparent, scapă ușor.

UPDATE – 1 – ora: 15:22.

„Până în prezent, 7 persoane au fost conduse la Poliția Huedin pentru audieri. A fost vorba despre un conflict spontan, izbucnit în stradă, între două grupuri. O femeie de 18 ani, din Huedin, a avut o relație de concubinaj cu un bărbat de 21 de ani, din localitatea Panticeu, județul Cluj. Din această relație a rezultat un copil. De puțin timp cei doi concubini s-au despărțit. Astăzi, sub pretextul că familia bărbatului dorește să vadă copilul, cele două familii s-au întâlnit. Pentru acest incident, colegii mei s-au sesizat din oficiu și au deschis un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de tulburarea ordinii și liniștii publice”, precizează Andreea Vișan, purtător de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Cluj.

Citește și … Un bărbat implicat în încăierarea de stradă de ieri a fost reținut

Citește și … „Uraganul”, reținut după ce a spart un geam de la Poliția Huedin. Acum e în arest lângă tatăl lui, „Cacălă”

Citește și …
Procurorii au decis: „Uraganul” și „Cacălă” nu sunt pericol public. Bărbații au stat în arest mai puțin de 24 de ore

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.