Ultimate magazine theme for WordPress.

VIDEO – Bătaie în Aghireșu Fabrici, polițiștii au ajuns târziu. Mama unui bărbat implicat în scandal a fost și ea rănită

0 502

Bătaie generală într-un bar din Aghireșu Fabrici, vineri noaptea spre sâmbătă. Un bărbat acuză că a fost agresat de alți clienți ai localului, 7-8 bărbați. În încăierare a fost rănită și mama bărbatului lovit. Polițiștii chemați prin mai multe apeluri la 112 au ajuns târziu la solicitare, susține bărbatul lovit, și ar fi refuzat să o audieze pe mama lui, victimă colaterală în acest circ.

PSD NEGRENI

Scandalul a început în noaptea de vineri spre sâmbătă, în jurul orei 01:00, într-un bar de lângă blocurile în care locuiesc participanții la bătaie. Atunci, susține Mihai, unul dintre bărbații aflați la o altă masă l-ar fi jignit, după care s-ar fi năpustit asupra sa și l-ar fi mușcat de nas, în timp ce un al bărbat l-ar fi lovit.

PSD POIENI

Din bar, scandalul s-a mutat pe stradă și în scara blocului în care locuiește Mihai. Bărbatul susține că a urcat în apartament și a luat ciocanul de șnițele pentru a se întoarce la scandal, dar ceilalți bărbați l-ar fi atacat din nou.

PSD MĂRGĂU

Mama lui Mihai, o femeie bolnavă, în vârstă de 67 de ani, ar fi vrut să aplaneze conflictul, dar s-a trezit și ea cu un pumn în fața din partea unui bărbat care mai devreme îi agresase și fiul.

Mihai susține că a sunat de aproximativ 10 ori la 112, dar ar fi durat mai mult de jumătate de oră până când un echipaj de poliție și-a făcut apariția în zonă. Bărbatul acuză că agentul Marius Souca a refuzat să-i ia o declarație mamei sale, care fusese și martor la o parte din scandal și victimă.

Mama și fiul ei susțin că își vor scoate luni certificate medico legale, după care vor depune plângeri penale împotriva agresorilor.

Inspectoratul Județean de Poliție Cluj face verificări.

„În cauză se va întocmi dosar penal pentru infracțiunea de loviri sau alte violențe. Cercetările continuă pentru a se stabili cum s-a produs cu exactitate incidentul”, precizează comisarul Gina Pop, purtător de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Cluj.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Time limit exceeded. Please complete the captcha once again.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.