Ultimate magazine theme for WordPress.

VIDEO – Bărbat din Călata tăiat în două de tren, în tunelul dintre haltele Jebucu și Stana

1 10.021

Un bărbat în vârstă de 52 de ani, din Călata, comuna clujeană Călățele, angajat al CFR Infrastructură, a murit joi dimineața după ce a fost tăiat în două de un tren care circula pe ruta Oradea – Cluj-Napoca. S-a întâmplat în tunelul dintre haltele Jebucu și Stana. Clujeanul, în calitate de revizor de cale, efectua reparații în tunel. Cazul este catalogat ca fiind accident de muncă.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență Cluj, corpul bărbatului a fost secționat în două, în zona toracelui. Medicii sosiți de urgență la locul accidentului feroviar nu au mai putut face nimic.

morosan-300×250

„Poliţiştii din cadrul Secției Regionale de Poliție Transporturi Cluj au fost sesizaţi despre producerea unui accident feroviar într-un tunel din comuna Stana, judeţul Sălaj. La faţa locului, poliţiştii au stabilit identitatea persoanei, un bărbat de 52 de ani, din comuna Călăţele. În urma evenimentului, din nefericire, bărbatul a decedat. În cauză se desfăşoară cercetări pentru stabilirea stării de fapt şi împrejurărilor în care s-a produs evenimentul”, declară Beatrice Milonean, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Cluj.

Pe durata cercetărilor la fața locului, traficul feroviar a fost blocat.

1 Comentariu
  1. mihai G spune

    Regretabil ca e nevoie sa moara cineva ca sa se ia niste masuri civilizate si bun simt, inbunatatirea modului de munca intereseaza pe cineva?…putem sa ne intrebam cate tari din uniunea europeana mai practica asa ceva, ce presupune munca unui revizor de cale la noi?

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.