VIDEO – Anchetă la Spitalul Huedin. Moroșan: Este inadmisibil! Gabor: Am rămas de-a dreptul șocată!

VIDEO – Anchetă la Spitalul Huedin. Moroșan: Este inadmisibil! Gabor: Am rămas de-a dreptul șocată!

Mircea Moroșan, primarul din Huedin, a cerut de urgență realizarea unei anchete interne la Spitalul Huedin și tragerea la răspundere a celor responsabili. Măsura vine după ce publicația noastră, Info Huedin, a publicat un reportaj în care două femei acuzau cadrele medicale de faptul că le-au înfometat mama și au ținut-o în mizerie pe patul de spital. Totul a culminat după ce bolnava a murit, iar femeile s-au dus să-i ridice corpul de la morgă. Mama lor avea înfășurat în jurul capului un pampers, iar un angajat de la morgă era beat. Spitalul Huedin a fost descentralizat, iar acum se află în subordinea Primăriei. 

Mircea Moroșan, de profesie medic, a declarat pentru Info Huedin că „Situația este, din punctul meu de vedere, extrem de gravă. Este inadmisibil!”, după care a cerut anchetă internă la Spitalul Huedin.

Silvia Gabor, managerul Spitalului Huedin, susține că știa de incident de la subalternii săi, doar că situația i-a fost prezentată sub o formă minimalizată. Când a văzut imaginile cu cadavrul, Silvia Gabor a reacționat: „Vă spun că am rămas de-a dreptul șocată de imaginile și filmările pe care mi le-ați prezentat și ceea ce a declarat doamna”, după care a detaliat și a spus că vor fi aplicate sancțiuni drastice celor responsabili.

Citește și …
Cadavrul cu pampers pe cap le-a adus sancțiuni angajaților de la Spitalul Huedin

Dând click AICI poți citi și vedea acuzațiile aduse de fiicele femeii decedate.

Categories: Local

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*