Ultimate magazine theme for WordPress.

VIDEO – Anchetă la Spitalul Huedin. Moroșan: Este inadmisibil! Gabor: Am rămas de-a dreptul șocată!

0 78

Mircea Moroșan, primarul din Huedin, a cerut de urgență realizarea unei anchete interne la Spitalul Huedin și tragerea la răspundere a celor responsabili. Măsura vine după ce publicația noastră, Info Huedin, a publicat un reportaj în care două femei acuzau cadrele medicale de faptul că le-au înfometat mama și au ținut-o în mizerie pe patul de spital. Totul a culminat după ce bolnava a murit, iar femeile s-au dus să-i ridice corpul de la morgă. Mama lor avea înfășurat în jurul capului un pampers, iar un angajat de la morgă era beat. Spitalul Huedin a fost descentralizat, iar acum se află în subordinea Primăriei. 

Mircea Moroșan, de profesie medic, a declarat pentru Info Huedin că „Situația este, din punctul meu de vedere, extrem de gravă. Este inadmisibil!”, după care a cerut anchetă internă la Spitalul Huedin.

Silvia Gabor, managerul Spitalului Huedin, susține că știa de incident de la subalternii săi, doar că situația i-a fost prezentată sub o formă minimalizată. Când a văzut imaginile cu cadavrul, Silvia Gabor a reacționat: „Vă spun că am rămas de-a dreptul șocată de imaginile și filmările pe care mi le-ați prezentat și ceea ce a declarat doamna”, după care a detaliat și a spus că vor fi aplicate sancțiuni drastice celor responsabili.

Citește și …
Cadavrul cu pampers pe cap le-a adus sancțiuni angajaților de la Spitalul Huedin

Dând click AICI poți citi și vedea acuzațiile aduse de fiicele femeii decedate.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.