Ultimate magazine theme for WordPress.

VIDEO – Agresiuni și amenințări cu moartea în satul european Sâncraiu. Autoritățile, părtașe la neregulile comise de un individ controversat

1 4.370

Nu va trece mult timp, iar în satul european Sâncraiu va curge sânge. Asta dacă primarul nu rezolvă problema pășunatului. Mai mulți fermieri, din localitate, arată cu degetul spre primarul Póka Andrei-Gheorghe. Oamenii îl consideră responsabil pe edil de toată tensiunea acumulată între ei și un individ cunoscut pentru abaterile de la lege, pe numele de Cosmin Puriș, fermier la rândul său. Miercuri seara, Cosmin Puriș i-ar fi pus unuia dintre bărbați un cutter la gât și l-ar fi amenințat cu moartea, iar mai apoi și-ar fi scos organul genital în fața acestuia și ar fi amenințat cu acte sexuale orale. VIDEO – în partea de jos a articolului.

TENSIUNI DE LA PĂȘUNE

Fermierii din Sâncraiu îl acuză pe Cosmin Puriș de faptul că acesta își duce vitele la păscut pe pășunea lor, închiriată de la Primăria Sâncraiu pentru o perioadă de 7 ani. Mai mult, oamenii îl acuză și pe viceprimar că l-ar favoriza pe Puriș. Aceștia spun că viceprimarul ar fi creat, fără drept, condiții de adăpat pentru vitele lui Puriș. Asta în timp ce animalele lor, pentru care plătesc taxe, au rămas fără sursă de apă.

Potrivit localnicilor nemulțumiți, utilajul din imagine a fost folosit pentru a trage apa de la animalele lor la cele ale bărbatului acuzat

Într-o altă imagine, explică fermierii din Sâncraiu, animalele lor au rămas fără apă. Motivul ar fi acela că apa de la ei a fost dusă către vitele lui Cosmin Puriș, pe un teren privat. Asta în condițiile în care Primăria Sâncraiu se obligă să asigure apa pentru terenul închiriat.

PRIMARUL, NEPĂSĂTOR ÎN FAȚA UNEI PROBLEME SERIOASE

Fermierii susțin că s-au adresat primarului din Sâncraiu de nenumărate ori, dar acesta ar fi găsit tot timpul scuze și nu i-ar fi ajutat.

După incidentul de miercuri seara, primarul Póka Andrei-Gheorghea fost chemat la discuții de echipa INFO Huedin, dar acesta a refuzat categoric. DISCUȚIA cu primarul, de la minutul 13:18 pe video din articol.

Bărbatul agresat de Cosmin Puriș a depus plângere la Postul de Poliție Sâncraiu pentru două infracțiuni.

„La data de 5 mai, polițiștii din cadrul Secției 8 Poliție Rurală Huedin s-au sesizat din oficiu pentru săvârșirea infracțiunilor de amenințare și lovire sau alte violențe, fapte prevăzute și pedepsite de Codul penal. În fapt, la aceeași dată, în jurul orei 20.00, polițiștii au fost sesizați prin apel 112 cu privire la faptul că pe o pășune din extravilanul localității Sâncraiu, în urma unor divergențe privind pășunatul animalelor, un bărbat de 45 de ani, din comuna Sâncraiu, ar fi amenințat și ulterior agresat fizic un alt bărbat, de 49 de ani, din aceeași localitate. Polițiștii s-au deplasat la fața locului, identificând bărbatul de 49 de ani și informându-l cu privire la dreptul său de a depune plângere prealabilă în cauză. Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care a a avut loc evenimentul. Facem precizarea că, în această după-amiază, bărbatul de 49 de ani s-a deplasat la cea mai apropiată unitate de poliție, formulând plângere prealabilă pentru cele întâmplate”, se precizează într-o informare scrisă a Inspectoratului de Poliție Județean Cluj, remisă publicației INFO Huedin.

MAI JOS, MATERIALUL FILMAT LA SÂNCRAIU DUPĂ INCIDENTUL DE MIERCURI SEARA

VIDEO NEEDITAT

Cosmin Puriș a mai avut conflicte cu fermierii. Acesta este acuzat de furtul unor baloți de fân, dar și de alte acte cu violență.

Citește și … VIDEO – Scandal monstru la Sâncraiu. Unul dintre cei implicați: „Să-mi sugi p**a și tu și Poliția …și procurorul… îți tai gâtul ca la porc”

1 Comentariu
  1. Mihai Gorge spune

    Buna ziua! Cam ciudat faptul că domnul Zsoltan conduce ilegal! Are probleme la inimă, deci pensie de boala implicit. La fel si cu domnul Tiberiu Antal, nu detin ambii permise de conducere.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.