Ultimate magazine theme for WordPress.

VIDEO – Adi Lucaciu a fost găsit în lacul Tarnița, fără viață. Durerea rudelor nu a putut fi stăpânită

1 22.545

Tânărul de 23 de ani, din Huedin, a fost găsit fără viață în cursul după-amiezii de duminică. Adi Lucaciu s-a înecat în lacul Tarnița sâmbătă după-masă. El înota la aproximativ 30 de metri de mal și nu se știe la acest moment cum s-a întâmplat tragedia. Prietenii spun că tânărul știa să înoate.

PSD NEGRENI

Căutările de duminică au fost efectuate de Salvamont Cluj în parteneriat cu Salvamont Gorj. De altfel, de la Gorj a fost adus un sonar special, unic în țară, capabil prin inteligență artificială să facă diferența între un trunchi de copac și un cadavru uman.

PSD POIENI

Potrivit salvamontiștilor, cadavrul lui Adi Lucaciu a fost găsit la adâncimea de 17 metri. El s-a dus la fundul lacului în locul în care a fost văzut ultima dată în viață. Criminaliștii au efectuat cercetarea la fața locului, după care trupul neînsuflețit a fost transportat la Institutul de Medicină Legală Cluj-Napoca.

PSD MĂRGĂU

Sâmbătă informațiile au fost în dinamică. În timp ce unii martori spuneau la 112 că a căzut de pe un caiac, alții relatau că Adi Lucaciu înota. Duminică, informațiile au fost lămurite. Adi Lucaciu înota într-un golf al lacului și nu se afla pe un caiac.

Citește și … Tânărul înecat în Tarnița, plâns pe rețelele de socializare. CFR Cluj: „Un mare suporter al echipei noastre, Dumnezeu să-l odihnească în pace!”. Când va avea loc înmormântarea

Prietenii spun că Adi ar fi știut să înoate. Despre tânăra care se afla în zonă nu se mai știe nimic. După incident ei i s-a făcut rău și a fost transportată la spital.

Familia și prietenii tânărului de 23 de ani, profesor de educație fizică, au ajuns la Tarnița încă de duminică dimineață. Împietriți de suferință au stat nemișcați, în soare, în așteptarea unor vești de la echipele de căutare. La vederea cadavrului, rudele tânărului nu și-au putut stăpâni durerea.

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru a putea stabili împrejurările exacte în care tânărul a murit.

„Azi, 10 septembrie a.c., în jurul orei 14.30, tânărul de 23 de ani, din județul Cluj, înecat la data de 9 septembrie a.c. în lacul Tarnița, a fost găsit în urma misiunilor de căutare de către salvamontiștii-salvatorii acvatici din cadrul Salvaspeo Cluj. Trupul acestuia a fost transportat la IML Cluj. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul infracțiunii de ucidere din culpă”, se arată într-o informare a Inspectoratului de Poliție Județean Cluj.

Cei cinci scafandri care au participat la misiunea de recuperare sunt voluntari în cadrul Salvamont Cluj.

1 Comentariu
  1. Petrina Frenț spune

    Dumnezeu să-l odihnească pe acel tânăr înecat la Tarnița și să-i așeze trupul printre îngeri! Ciudat a fost faptul că el ”înnota încălțat și cred că și îmbrăcat” ! Nu a căzut de pe vreun ponton ? Sau, nu cumva a sărit în ajutorul cuiva? Nu a văzut nimeni cum a intrat în apă? Mi se pare ciudat faptul că avea adidași, or la înot de relaxare, nu văd sensul de a-i purta

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Time limit exceeded. Please complete the captcha once again.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.