Ultimate magazine theme for WordPress.

VIDEO – A doua zi de căutări în lacul Tarnița. Tânărul din Huedin este căutat de Salvamont Gorj. Familia, împietrită de durere. UPDATE – A fost găsit

0 11.147

Adi Lucaciu, de 23 de ani, din Huedin, a fost găsit fără viață, duminică după-masă. Cadavrul tânărului a fost găsit în zona indicată de martori.

ȘTIREA INIȚIALĂ, MAI JOS!

Este a doua zi de căutări în lacul Tarnița. Pentru a găsi mai repede corpul tânărului din Huedin, autoritățile au adus un sonar special, unic în țară, tocmai din județul Gorj. Adi Lucaciu s-a înecat în lacul Tarnița sâmbătă după-masă. El se afla la Tarnița pentru o zi de relaxare.

Sâmbătă informațiile au fost în dinamică. În timp ce unii martori spuneau la 112 că a căzut de pe un caiac, alții relatau că Adi Lucaciu înota. Duminică, informațiile au fost lămurite. Adi Lucaciu înota într-un golf al lacului și nu se afla pe un caiac.

Citește și … VIDEO – Adi Lucaciu a fost găsit în lacul Tarnița, fără viață. Durerea rudelor nu a putut fi stăpânită

După ce au fost puse cap la cap informațiile, s-a reușit realizarea unui perimetru în care tânărul și-a pierdut viața. În acea zonă lacul are o lățime de aproximativ 60 de metri, iar Adi Lucaciu s-ar fi dus la fund la aproximativ 30 de metri de mal. În zona respectivă, apa are o adâncime de 20-22 de metri, potrivit Salvamont Cluj. Prietenii spun că Adi ar fi știut să înoate. Despre tânăra care se afla în zonă nu se mai știe nimic. După incident ei i s-a făcut rău și a fost transportată la spital.

Citește și … Tânărul înecat în Tarnița, plâns pe rețelele de socializare. CFR Cluj: „Un mare suporter al echipei noastre, Dumnezeu să-l odihnească în pace!”. Când va avea loc înmormântarea

CĂUTĂRI BAZATE PE INTELIGENȚĂ ARTIFICIALĂ

Pentru găsirea cadavrului a fost adus un sonar special de la Salvamont Gorj. Este un dispozitiv care, cu ajutorul inteligenței artificiale, este capabil să facă diferența între un trunchi de copac și un corp uman. Dacă în cursul zilei de sâmbătă au intervenit pompierii clujeni pentru găsirea și recuperarea cadavrului, duminică intervin doar salvamontiștii din județele Cluj și Gorj.

Citește și … VIDEO – Adi Lucaciu a fost găsit în lacul Tarnița, fără viață. Durerea rudelor nu a putut fi stăpânită

Familia și prietenii tânărului de 23 de ani, profesor de educație fizică, au ajuns la Tarnița încă de duminică dimineață. Împietriți de durere au stat nemișcați, în soare, în așteptarea unor vești de la echipele de căutare.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Time limit exceeded. Please complete the captcha once again.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.