Ultimate magazine theme for WordPress.

Vana Sorina, candidat la Primăria Băișoara din partea Partidului Mișcarea Populară

0 370

Cu o experiență de peste 30 de ani în administrația publică, Vana Sorina este pregătită pentru a candida la Primăria Băișoara alături de Partidul Mișcarea Populară. „Cunosc foarte bine nevoile și problemele cu care se confruntă cetățenii comunei, probleme care depind întru totul de gestionarea corectă a comunei”, a afirmat Vana Sorina odată cu anunțul candidaturii sale la Primăria Băișoara din partea Partidului Mișcarea Populară.

Comuna Băișoara este cunoscută în județul Cluj pentru potențialul turistic, aducând în fiecare an iubitori de sporturi de iarnă și investiții pentru construcții. Primăria Băișoara trebuie asumată de o persoană capabilă, cunoscătoare a cerințelor comunei care să înțeleagă importanța comunei pentru dezvoltarea turistică a județului Cluj.

Vana Sorina este un candidat cu experiență dovedită în administrația publică, astfel cunoaște toate demersurile ce pot fi luate în câștigul cetățenilor din Băișoara. Transparență decizională, consultarea locuitorilor comunei în implementarea proiectelor de modernizare publică și o administrare eficientă din punct de vedere practic, sunt obiectivele generale pentru un posibil mandat de primar al candidatului PMP, Vana Sorina. 

Programul Sorinei Vana pentru comuna Băișoara începe cu formarea unui cadru administrativ legal pentru respectarea proprietății private a cetățenilor. Totodată, candidatul PMP își propune atragerea de investitori în vederea obținerii de noi locuri de muncă. Pe lângă acest aspect, o problemă generală în comunele din județ sunt drumurile neadecvate ce afectează accesul investitorilor în zonele cu potențial turistic sau agricol și astfel este necesară întreținerea și modernizarea drumurilor pe raza întregii comune.

Pe plan cultural, pe perioada mandatului de primar al Sorinei Vana, școlile și grădinițele vor fi dotate cu aparatură digitală pentru încurajarea accesului copiilor la educație și asigurarea continuării sistemului educațional. O altă problemă în comuna Băișoara este lipsa accesului oamenilor la sănătate. Astfel, candidatul PMP are ca obiectiv principal acordarea de facilități pentru menținerea permanentă a unui medic de familie în comună.

Partidul Mișcarea Populară este un partid de dreapta conservatoare, sub tutela fostului președinte, Traian Băsescu. Organizația județeană PMP Cluj este condusă de către senatorul Lungu Vasile-Cristian care promite să ofere clujenilor cei mai buni candidați la primăriile din județul Cluj și consiliile locale.

Locuitorii comunei Băișoara au posibilitatea să discute despre problemele lor și să își exprime așteptările de la viitorul potențial primar, un obicei pe care Vana Sorina dorește să îl mențină și pe parcursul mandatului de primar pentru a asigura transparență în decizii și implementarea proiectelor în câștigul locuitorilor comunei Băișoara. 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.