Ultimate magazine theme for WordPress.

Valentin Vireagoș rămâne sub control judiciar. Judecătorul de drepturi și libertăți i-a respins cererea de înlocuire a măsurii

0 369

Valentin Vireagoș rămâne sub control judiciar, măsură care a fost dispusă de procuror. Tânărul de 27 de ani a fost prins la volan în 12 ianuarie, deși nu avea drept de a conduce. Pentru această infracțiune, procurorul de caz l-a plasat pe Vireagoș sub control judiciar, dar tânărul a făcut plângere împotriva măsurii.

Judecătoria Huedin a decis, vineri, să păstreze măsura controlului judiciar în cazul lui Vireagoș, dispusă de procuror la data de 13 ianuarie 2022.

FLANCO – 16.011

Valentin Vireagoș își dorea libertate deplină. Deși este în control judiciar, tânărul se poate bucura de libertate. El are, totuși, unele interdicții și trebuie periodic să facă vizite la Poliția Huedin.

LIBER

„În temeiul art. 213 Cod procedură penală, respinge, ca neîntemeiată, plângerea formulată de către inculpatul VV ….cercetat pentru săvârşirea infracţiunii prevăzută de art. 335 alin. 2 Cod penal, cu aplicarea art. 41 alin. 1 Cod penal, împotriva măsurii controlului judiciar dispusă de către procuror prin Ordonanţa din 13.01.2022, emisă în dosarul penal nr. 36/P/2022 al PJH. În temeiul art. 275 alin. 2 Cod procedură penală, obligă inculpatul la plata către stat a sumei de 250 lei, cu titlu de cheltuieli judiciare. Definitivă. Pronunţată în şedinţa camerei de consiliu astăzi, 21.01.2022”, se arată în Hotărârea Judecătoriei Huedin.

În 17 octombrie 2021, Vireagoș a fost prins în timp ce conducea sub influența drogurilor prin Huedin. Atunci, oamenii legii i-au suspendat dreptul de a conduce până la finalizarea cercetărilor. Institutul de Medicină Legală Cluj-Napoca a confirmat testul rapid făcut cu mult contestatul aparat DrugTest. Legiștii au găsit substanțe psihoactive în probele prelevate de la Valentin Vireagoș. Pentru această faptă, tânărul a fost trimis în judecată în 1 noiembrie 2021.

Polițiștii îl cercetează acum pe tânăr pentru conducerea unui autovehicul fără a deține permis de conducere.

Cu dreptul de a conduce suspendat, în 12 ianuarie 2022, tânărul s-a urcat din nou la volan. Acesta a fost depistat de oamenii legii în timp ce conducea pe strada Crișului din oraș.

Tânărul mai are o condamnare de 1 an și 10 luni, din 2021, pentru trafic de droguri.

Pentru mai multe știri despre Valentin Vireagoș, click AICI.

foto: arhivă

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.