Ultimate magazine theme for WordPress.

„Uraganul” află vineri dacă merge val vârtej la pușcărie. „CACĂLĂ”, tatăl său, află cât va mai sta în detenție

0 1.098

Două pronunțări interesante sunt așteptate vineri de la Judecătoria Huedin. Ioan Rezmiveș, zis „CACĂLĂ”, ar urma să afle ce pedeapsă primește pentru că a ultragiat un polițist de la Poliția Huedin. Pe de altă parte, fiul bărbatului – „Uraganul”, adică Ionuț Rezmiveș, află dacă merge după gratii pentru că a spart un geam de la Poliția Huedin.

„Uraganul”, adică Ionuț Rezmiveș, a fost trimis în judecată în luna mai 2020, fiind acuzat de distrugere. El a spart un geam de la Poliția Huedin după scandalul din stradă, din februarie 2020, de la BT. Cel mai probabil, tânărul va primi o pedeapsă cu suspendare.

Tatăl său Ioan Rezmiveș, zis „CACĂLĂ”, a agresat un polițist în vara anului 2021. Pentru această faptă, el a fost trimis în judecată în septembrie 2021. Bărbatul are antecedente penale multe și în prezent se află în închisoare. El a fost condamnat recent, cu executare, de către Judecătoria Huedin, într-un dosar din 2018. Atunci, „CACĂLĂ” s-a urcat la volan fără permis și a condus pe drumurile publice. Mai apoi i-a amenințat pe polițiști. Bărbatul a mai fost condamnat în trecut pentru ultraj și pentru conducere fără permis, dar nu și-a învățat lecția.

La termenele trecute, Judecătoria Huedin a rămas în pronunțare în ambele dosare. Un nou termen de pronunțare este anunțat vineri, 7 ianuarie 2022. Rămâne de văzut ce vor decide judecătorii în cazul tatălui și al fiului.

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Huedin s-au mișcat destul de bine, dosarele fiind trimise în judecată într-un termen foarte scurt.

Click AICI pentru mai multe știri despre „CACĂLĂ”.

Click AICI pentru mai multe știri despre „Uraganul”.

Citește și … Încă o condamnare pentru „CACĂLĂ” după ce a lovit un polițist de la Huedin. Fiul său, „Uraganul”, a scăpat deocamdată

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.