Ultimate magazine theme for WordPress.

„Uraganul” a luat direcția arestului: „Îți tai picioarele”. Prins la furat alături de alt individ

0 5.946

Ionuț Rezmiveș, zis „Uraganul”, și-a petrecut noaptea de miercuri spre joi în arest. El l-ar fi ultragiat pe Dorian Rab, angajat al Ocolului Silvic Huedin. Rab este soțul grefierului șef de la Judecătoria Huedin.

Miercuri, spun surse judiciare pentru INFO Huedin, s-a petrecut totul. Ionuț Rezmiveș, zis „Uraganul”, și Laurențiu Varga, zis „Lilai”, se aflau în pădure, în Bolic. Cei doi tăiau lemne fără drept. La un moment dat, indivizii au fost surprinși în flagrant de către Dorian Rab, care era în compania unui coleg.

Luați la întrebări de către angajații Ocolului Silvic Huedin, „Uraganul” și „Lilai” au devenit agresivi. Cu drujba pornită, Ionuț Rezmiveș l-ar fi amenințat pe Dorian Rab că îi taie picioarele.

„Colegii noștri au ajuns în Bolic după amenințare. Lucrătorul silvic ar fi fost amenințat la modul „îți tai picioarele”. Rezmiveș avea drujba în mână, pornită, la momentul presupusei amenințări. Colegii au constatat doar infracțiunea de tăiere fără drept de arbori. Nu știu cum s-a reținut infracțiunea de ultraj, în baza a ce”, precizează una dintre sursele INFO Huedin.

Cert este că „Uraganul” a fost reținut miercuri după-masă, în urma incidentului din Bolic. Procurorul de caz a cerut arestarea preventivă a lui Ionuț Rezmiveș. Judecătoria Huedin urmează să se pronunțe asupra cererii în cursul serii de joi.

Până la sosirea lucrătorilor silvici, Ionuț Rezmiveș și Laurențiu Varga apucaseră să taie aproximativ 2 metri cubi de material lemnos.

Ionuț Rezmiveș este recidivist și este cercetat penal în mai multe dosare.

Pentru mai multe știri despre „Uraganul”, click AICI.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Time limit exceeded. Please complete the captcha once again.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.