Ultimate magazine theme for WordPress.

Universitatea NTT DATA, noua denumire a echipei de volei feminin

0 93

Universitatea NTT DATA este noua denumire a echipei de volei feminin a Clubului Universitatea Cluj. Între compania de IT și echipă s-a semnat un protocol de susținere, iar fetele vor juca de acum înainte sub brandul de Universitatea NTT DATA. Este cunoscut faptul că NTT DATA Romania este compania clujeană de IT implicată în multiple acțiuni de susținere a proiectelor din Cluj-Napoca.

Semnarea protocolului a avut loc miercuri în sediul companiei de IT, NTT Data Romania, la eveniment fiind prezenți Daniel Metz, CEO NTT DATA Romania, Ovidiu Vasu, președinte al Clubului Sportiv Universitatea și Constantin Paraia, director sportiv.

“Este un program mai amplu care are de-a face cu ce s-a întâmplat în ultimii ani. În ultimii ani, noi am încercat pe termen mediu și lung să fim prezenți în comunitate, pentru faptul că eu am o viziune și anume aceea că un brand, o companie va avea succes pe termen mediu și lung abia atunci când ea va fi percepută ca fiind o companie implicată în comunitate, în problemele comunității și implicată practic în acele zone unde, din păcate, în momentul de față, datorită limitărilor pe care le avem din punct de vedere bugetar bănuții nu ajung suficient. Am ajuns la concluzia că dacă nu sprijinim, un astfel de fenomen sportiv începe să sufere. Dacă nu se găsește nimeni care să sprijine chiar o zonă în care audiența nu este atât de mare. Alta este audiența la fotbal sau baschet sau volei. Am analizat și am concluzionat că este bine să ne implicăm într-un mod mai serios în destinul acestei echipe sportive”, a declarat Daniel Metz – CEO NTT DATA Romania. (foto centru)

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.