Ultimate magazine theme for WordPress.

Uniforma Poliției Române, cea pe care muritorii de rând trebuie să o respecte, cârpă la Huedin. Iubita polițistului Ivănescu și prietenele ei, petrecere în „pijamale”

0 1.363

Încă o dovadă că pentru unii polițiști din Huedin uniforma de serviciu este doar un accesoriu care le aduce salariu, mai nou mărit cu 25 %. Altfel nu s-ar explica de ce uniformele lor ajung pe rețelele de socializare îmbrăcate de alte persoane. Nu este pentru prima dată când INFO Huedin a scos la iveală fotografii cu civili îmbrăcați în uniformele de poliție. Vina aparține în mare parte polițiștilor, care nu au grijă de uniforme. Pe de-o parte agenții nu își atenționează rudele, prietenii sau iubitele că uniforma nu se îmbracă de către oricine. Pe de altă parte chiar agenții dau uniformele unor rude, prieteni sau cunoscuți pentru amuzament. Desigur, în cam toate situațiile imaginile ajung pe rețelele de socializare. Și uite așa, în timp ce unii respectă uniforma de poliție, alții o îmbracă și dau petrecere în pijamale. Este și ultimul caz al iubitei polițistului Alexandru Ivănescu. Andreea Florea a scos „pijamalele” iubitului, pardon uniforma, și a dat o petrecere în toată regula cu prietenele ei. Sigur, au făcut și poze, care ulterior au ajuns în spațiul public.

AVOCAT

Andreea Florea, iubita polițistului de la Sâncraiu – Alexandru Ivănescu, a dat în toamna lui 2018 o petrecere de pomină, după cum aflăm de la unii apropiați care doresc să-și păstreze anonimatul. Alături de ea la petrecerea în „pijamale” au fost încă două prietene. Se poate observa în fotografia publicată de noi.

Numai că, în loc de pijamale, fetele au decis să îmbrace parte din uniforma lui Alex Ivănescu. Nu știm cui a aparținut această inițiativă, dar momentul nu a fost inspirat. Mai mult, imaginea a fost postată pe rețelele de socializare.

Precizăm că nu știm dacă Alexandru Ivănescu și-a dat acordul pentru utilizarea uniformei.

Acesta este un nou caz în care uniforma de poliție = zero, la Huedin.

Este acea uniformă pe care dacă o atingi riști să faci pușcărie pentru ultraj, este acea uniformă pe care trebuie să o respecți pentru că face parte din autoritatea statului, este acea uniformă pentru care unii oameni chiar muncesc să o îmbrace meritat.

Alții, care au obținut-o deja, se pare că o tratează ca pe un accesoriu care le aduce un venit sigur, constant și o pensie anticipată, specială de ce nu, de pe la 45-50 de ani.

Vă reamintim, de aproximativ 1 an și jumătate de când INFO Huedin a apărut pe piața media locală, au existat 5 situații în care civili îmbrăcau uniforma de poliție și se pozau în diferite ipostaze.

De fiecare dată, când au apărut astfel de imagini, Inspectoratul de Poliție Județean Cluj a făcut cercetări peste cercetări, dar nimic concret pentru ca astfel de episoade să nu se mai repete.

Poate ar fi timpul ca Mircea Rus, șeful IPJ Cluj, un polițist desăvârșit, să le explice subalternilor săi ce înseamnă uniforma de serviciu.

Iată alte situații:

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Time limit exceeded. Please complete the captcha once again.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.