Ultimate magazine theme for WordPress.
HUEDUBAI-31-MARTIE

UPDATE – VIDEO – Un tânăr drogat și-a omorât mama și bunica într-o localitate clujeană

0 4.134

Un tânăr drogat și-a omorât mama și bunica în localitatea clujeană Baciu. Bărbatul de 33 de ani le-a măcelărit cu un cuțit pe cele două. Dubla crimă a fost comisă miercuri după-masă, pe strada Corbului din Baciu. Autorul se află în custodia polițiștilor.

Miercuri după-masă, Poliția a fost alertată de către fratele criminalului. Acesta a spus la 112 că fratele său se pregătește să o ucidă pe bunică și pe mamă. Până să ajungă oamenii legii, bărbatul și-a pus planul în aplicare și le-a omorât pe cele două.

La fața locului, la această oră, 17:45, anchetatorii coordonați de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj efectuează cercetări specifice.

LIBER

După ce și-a omorât mama și bunica, tânărul ar fi încercat să fugă. Vecinii criminalului susțin că acesta ar fi comis faptele pe fondul consumului de droguri. De altfel, surse judiciare confirmă pentru publicația noastră, INFO HUEDIN, că asasinul era în evidențe drept consumator de droguri.

UPDATE – 1

AL SHAMALI OMAR JAMAL este numele bărbatului acuzat de dubla crimă din Baciu. El este cunoscut de către vecini ca fiind un om conflictual. În 2021, bărbatul a avut interdicție de a se apropia de mama sa, o româncă, dar până la urmă femeia l-a iertat și ordinul de protecție emis de autorități nu a mai fost valabil.

Criminalul este trimis în judecată pentru trafic de droguri, dar și pentru ultraj. Fapta de ultraj a fost reținută în sarcina sa după ce a agresat un agent de poliție de la Secția 1 Poliție Cluj-Napoca.

În prima etapă a audierii, tânărul nu și-a recunoscut faptele. El susține că le-a găsit pe cele două femei fără viață, măcelărite în apartamentul de pe strada Corbului.

Individul urmează să fie reținut miercuri seara, iar joi acesta va fi prezentat în fața unui judecător de drepturi și libertăți, de la Tribunalul Cluj, cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Bărbatul este acuzat de violență în familie sub forma omorului calificat.

UPDATE – 2

AL SHAMALI OMAR JAMAL, bărbatul care și-a omorât mama și bunica, a fost arestat preventiv, joi, de către un judecător de drepturi și libertăți de la Tribunalul Cluj. Dubla crimă a fost comisă de bărbat miercuri, într-un apartament de pe strada Corbului din Baciu.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.