Ultimate magazine theme for WordPress.

UPDATE – Un tânăr abandonat la Spitalul Huedin, în 1992, își caută mama și frații. A fost adoptat în Danemarca

0 2.872

ACTUALIZARE 1- Tânărul și-a găsit mama. Este o femeie din județul Sălaj.

„Bună dimineața! Am găsit mama băiatului. Mulțumim tare mult de ajutor. Nu era chiar în Huedin, acolo a născut pentru că acolo a prins-o nașterea. Dar vă mulțumim pentru efortul dumneavoastră și sperăm să colaborăm în continuare❤”, transmit către INFO Huedin reprezentanții „The never forgotten Romanian children – Copiii niciodată uitați ai României”.

ȘTIREA INIȚIALĂ, MAI JOS!

Un tânăr în vârstă de 29 de ani, născut la Spitalul Huedin în anul 1992, își caută mama și frații. Femeia l-a abandonat la unitatea medicală, iar după 3 luni a fost transferat la Leagănul de copii Cehu-Silvaniei. La vârsta de 3 ani a fost adoptat de o familie din Danemarca. FOTOGRAFIA ÎNTREAGĂ, ÎN PARTEA DE JOS A ARTICOLULUI.

Tânărul o caută pe cea care i-a dat viață și l-a abandonat ulterior. Prin intermediul „The never forgotten Romanian children – Copiii niciodată uitați ai României”, mulți copii adoptați prin diverse țări își caută părinții biologici.

Iată ce a scris SERGIU VARGA. Femeia pe care o caută se numește ELENA VARGA.

Salutări din Danemarca!
Numele meu la naștere a fost VARGA SERGIU. M-am născut pe 29 martie 1992 la SPITALUL ORĂȘENESC HUEDIN, jud. CLUJ.

De la naștere până la vârsta de 3 luni am rămas în spitalul în care m-am născut apoi am fost transferat la Leagănul de copii Cehu-Silvaniei. De acolo am fost adoptat la vârsta de 3 ani de către familia mea frumoasă cărora le mulțumesc pentru că au reușit ce și-au propus, să îmi asigure o dezvoltare complexă și să ajung adultul de azi.

Prin intermediul acestei pagini îmi doresc să o cunosc pe cea care m-a născut și pe ceilalți frățiori.
Știu despre ea că se numea VARGA ELENA, avea 19 ani, fiind născută în 1973 astăzi ar avea 48 de ani. Am fost primul ei copil și atât cât a stat cu mine în spital m-a alăptat.

De aceea sunt încrezător că prin intermediul acestei pagini o voi găsi.
Vă rog să DISTRIBUIȚI anunțul meu în număr cât mai mare! Poate cineva îi cunoaște povestea, poate chiar ea mă va recunoaște. Sunt optimist că dorința mea se va îndeplini prin intermediul vostru, al tuturor.
Vă mulțumesc tare mult!

Copiii niciodată uitați ai României.

Dacă aveți informații despre femeie, aveți posibilitatea de a ne trimite mesaj privat pe facebook, pagina INFO Huedin.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.