Ultimate magazine theme for WordPress.

Un român a realizat primul program online de facturare criptat din România, probabil primul și la nivel mondial

0 165

Un antreprenor român a lansat primul program online de facturare criptat din România, probabil primul și la nivel mondial, numit simplu, Facturone. Necesitatea criptării datelor este extrem de importantă într-o societate în care spațiul privat este atacat masiv în mediul online.

AVOCAT

Breșele de securitate apărute în ultima perioadă determină populația să devină mai precaută în ceea ce privește stocarea datelor și, astfel, să aleagă să utilizeze platforme premium care garantează criptarea acestora.

Ca și istoric, Facturone apare ca o actualizare a programului de facturare gratuit facturaonline.ro apărut în 2007. Practic, timp de 11 ani serviciile de facturare au fost 100% gratuite în cloud. În decursul acestor ani, peste 15.000 de utilizatori au folosit programul de facturare.

În urma experienței acumulate în domeniul IT, inovația a venit de la sine. Așadar, a luat naștere prima platformă care criptează datele în cloud, mai mult decât un program de facturare online.

Facturone este platforma care garantează siguranța stocării datelor, fără a avea grija că altcineva, în afară de posesorul contului, poate accesa datele introduse. Datele sunt stocate criptat, anonim, nu se colectează log-uri, adrese de ip sau cookie-uri pentru urmărirea activității în cadrul platformei. Platforma este o zonă privată, fără urmăritorii globali de date personale precum Facebook sau Google. Nu există concurență în ceea ce privește serviciile oferite, programul fiind unul bazat pe securitatea datelor, fiind în întregime criptat.

Pornind de aici, vor fi lansate noi servicii inovative, Facturone propunându-și să reinițializeze libertatea pe internet, motto-ul după care se ghidează fiind „Simplitatea este rafinamentul fundamental”.

Video: Reinițializăm libertatea pe internet
www.youtube.com/watch?v=RJP1z5fDoIY

Video: Am inovat și am lansat un program de facturare criptat
www.youtube.com/watch?v=whGNZdTAfjA

Articol oferit de:

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Time limit exceeded. Please complete the captcha once again.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.