Ultimate magazine theme for WordPress.

Un polițist din județul Cluj s-a împușcat în cap, la schimbul de tură. Ar fi fost presiuni interne

0 3.204

Un polițist din cadrul Poliției Dej s-a împușcat în cap, cu arma din dotare, luni dimineața. Incidentul a avut loc la schimbul de tură. Bărbatul, pe nume Onofrei Ovidiu, de 38 de ani, este căsătorit și are un copil.

Luni dimineața, Ovidiu Onofrei s-a prezentat la serviciu. El este ofițer de serviciu în cadrul Poliției Dej. Potrivit unor surse din anchetă, în jurul orei 07:50, agentul a intrat în camera armelor pentru preluarea armamentului specific. În doar câteva secunde de la preluarea pistolului de serviciu, bărbatul l-a îndreptat spre cap și a apăsat pe trăgaci.

Câțiva colegi aflați în secția de poliție au alertat ambulanța imediat. Un echipaj de prim ajutor la ajuns la Poliția Dej și l-a preluat pe agentul șef de poliție pentru a fi transportat la spital.

POLIȚISTUL, ÎN STARE CRITICĂ

Echipajul medical l-a preluat pe bărbat și l-a transportat la Spitalul Dej. Medicii sunt rezervați în privința șanselor sale de supraviețuire. Potrivit unor surse medicale, familia ar urma să își dea acordul pentru donarea organelor.

PRESIUNI INTERNE PE AGENT

Potrivit altor surse, neoficiale, agentul de poliție ar fi fost cercetat disciplinar. În calitate de ofițer de serviciu, printre altele, ar fi fost determinat, de către superiorul său, comisarul șef de poliție Marton Elek, reținut de Direcția Națională Anticorupție la finalul lunii octombrie, să efectueze pontaje fictive în dreptul numelui unor lucrători și șefi.

UPDATE – 1

„La data 31 octombrie a.c., în jurul orei 07.50, la nivelul Poliției municipiului Dej a fost înregistrat un incident cu cadru. Un agent de poliție a suferit leziuni grave, în urma folosirii armamentului. Conform primelor date, acesta s-ar fi împușcat cu armamentul din dotare. În cauză, a fost solicitat de urgență, prin apel 112, un echipaj medical, pentru a-i acorda îngrijiri medicale de specialitate. În acest caz, s-a format o echipă operativă de polițiști specialiști, care desfășoară activități de cercetare, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj, în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor în care s-a produs evenimentul”, se arată într-o informare a Inspectoratului de Poliție Județean Cluj.

Onofrei Ovidiu a absolvit Școala de Agenți de Poliție Câmpina, fiind parte din promoția 2002-2004.

ȘTIRE ÎN CURS DE ACTUALIZARE

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.