Ultimate magazine theme for WordPress.

UPDATE – Un PEDOFIL din zona Huedin, predicator penticostal, a fost condamnat. Chinuri groaznice pentru copilași

0 3.143

PRECIZARE: Cornel Miclea, pastor penticostal în Huedin, susține că Augustin Moldovan nu a fost niciodată membru în cultul penticostal. Miclea spune că Moldovan mergea la biserici penticostale și era ajutat de alți oameni. Deși Moldovan a susținut că este predicator, Cornel Miclea arată că nu e adevărat. Augustin Moldovan nici măcar botezat în cultul penticostal nu era. Acestea fiind spuse, reiese că Moldovan se prezenta în mod fals predicator penticostal și practica această profesie în mod ilegal. ȘTIREA INIȚIALĂ, MAI JOS.

ȘTIREA INIȚIALĂ: La începutul lunii decembrie, Judecătoria Huedin l-a condamnat pe Augustin Moldovan, predicator penticostal, la 22 de ani de închisoare. Neînfricatul procuror Adrian Drăgan, de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Huedin, a pus punct acestei povești de groază. De altfel, magistratul procuror are în lucru cele mai complexe dosare de la Huedin.

Bărbatul de 37 de ani a violat mai mulți copilași și i-a corupt sexual pe alții. Prin prisma profesiei sale, predicatorul s-a apropiat de familiile defavorizate și i-a batjocorit pe micuți. Bărbatul este din Țaga, dar locuia în comuna clujeană Poieni. El a fost un copil instituționalizat și a locuit câțiva ani și în Aghireșu. În 4 februarie a acestui an, un alt bărbat din Aghireșu, Vasile Târb, de 53 de ani, a fost condamnat la 24 de ani de închisoare tot pentru viol.

Primele indicii primite de polițiștii de la Investigații Criminale Huedin au apărut la începutul lunii iulie 2021. O minoră de 6 ani a fost violată de Augustin Moldovan în zona fostului Poligon din Huedin.

Anchetatorii au intrat pe fir și așa au aflat că a profitat de profesia sa de predicator penticostal și s-a apropiat de familiile defavorizate, din mai multe județe din Transilvania.

Oamenii legii au reușit să probeze 11 violuri și o faptă de corupere sexuală a minorilor. Copilașii, cu vârste între 6 și 12 ani, fetițe și băieți, au fost batjocoriți în perioada 2014 – 2021. Nu este exclus ca și alți minori să fi fost victime ale bărbatului.

“În noaptea de 2/3 iulie a.c., polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției orașului Huedin au dispus reținerea pentru 24 de ore a unui bărbat de 37 de ani, din comuna Poieni, în cadrul unui dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de tentativă de viol.

În fapt, cercetările derulate de polițiști au indicat faptul că, la data de 1 iulie a.c., cel în cauză ar fi exercitat acte de natură sexuală asupra unei minore, în timp ce se aflau pe un câmp aflat în proximitatea orașului Huedin.

Ulterior, bărbatul a fost prezentat magistraților din cadrul Judecătoriei Huedin, fiind emis pe numele acestuia mandatul de arestare preventivă pentru 30 de zile.

De asemenea, cu ocazia cercetărilor desfășurate în continuare pentru administrarea probatoriului a rezultat faptul că în perioada 2014 – 2021, bărbatul ar fi săvârșit  acte de natură sexuală și ar fi întreținut raporturi sexuale cu 12 minori cu vârste cuprinse între 6 – 12 ani, pe raza mai multor județe din nord-vestul Transilvaniei.Ca urmare a împrejurărilor stabilite cu ocazia activităților specifice de cercetare, în cauză a fost dispusă schimbarea încadrării juridice a faptei sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de viol și corupere sexuală a minorilor”, se arată într-o informare a Inspectoratului de Poliție Județean Cluj.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.