Ultimate magazine theme for WordPress.

Un câine de pe strada Fildului i-a făcut penisul ferfeniţă unui bărbat

0 358

Un bărbat din Fildu de Jos, județul Sălaj, a fost mușcat de un câine în Huedin, județul Cluj. Bărbatul a suferit leziuni la organului genital, medicii fiind nevoiți să-i pună 9 copci. Ajuns pe strada Fildului din Huedin, omul s-a trezit faţă-n faţă cu un câine uriaş, care sărise gardul unei gospodării de romi şi l-a muşcat serios de penis, făcându-i-l ferfeniţă. Acum, bărbatul s-a prezentat la I.M.L.Cluj pentru a începe demersurile legale ce se impun.

AVOCAT

“Pe 12 ianuarie mă aflam la Huedin ca să-mi vizitez o rudă şi pe strada care duce spre Fild a sărit peste gard un câine mare. Acesta mi-a rupt pantalonii cu dinţii şi mi-a făcut ferfeniţă – scuzaţi – organul genital, chiar la doi-trei centimetri de bază. Din plin m-a luat! Am fost dus de cineva la spitalul din Huedin, unde medicii mi-au făcut o injecţie cu antitetanos şi m-au cusut, punându-mi nouă copci. Apoi m-au trimis la Clinica de Boli Infecţioase, la Cluj unde am început tratamentul cu injecţii. Acum, când mai am doar două injecţii de făcut m-am prezentat la I.M.L.Cluj, ca să-mi scot certificat”, spune bărbatul potrivit GazetadeCluj.ro.

Mărturiseşte după aceea că l-a reclamat la poliţie pe stăpânul câinelui – un rom bogat şi influent în oraş, dar acesta i-a transmis că poate să facă ce vrea fiindcă lui nu-i pasă de suferinţa sa. Bărbatul este poftit în cabinetul de consultaţii, de unde se întoarce după circa o jumătate de oră cu un certificat în care medicii i-au recomandat între 17 şi 18 zile de îngrijiri medicale.

“Îl dau în judecată pe proprietarul câinelui – deşi mi-e cam frică de el fiindcă e un om periculos – dar peste câteva zile mă prezint la chirurgul de la spitalul orăşenesc din Huedin, ca să mi se scoată firele şi abia după aceea voi şti cât de tare mi-e afectat organul. Din fericire nevastă-mea a înţeles situaţia şi mi-a spus că nu-i nicio problemă, suntem oameni bătrâni, cu cinci nepoţi – şi nu va face caz de asta”. Îşi împătureşte apoi certificatul, meticulos, şi după ce-i salută pe cei prezenţi se retrage covârşit de gândurile ce-l împresoară.

Citește și …
Mircea Moroșan: „Avem o problemă cu câinii maidanezi în Huedin”. Ce soluții are primarul

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Time limit exceeded. Please complete the captcha once again.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.