Ultimate magazine theme for WordPress.

Un câine de pe strada Fildului i-a făcut penisul ferfeniţă unui bărbat

0 344

Un bărbat din Fildu de Jos, județul Sălaj, a fost mușcat de un câine în Huedin, județul Cluj. Bărbatul a suferit leziuni la organului genital, medicii fiind nevoiți să-i pună 9 copci. Ajuns pe strada Fildului din Huedin, omul s-a trezit faţă-n faţă cu un câine uriaş, care sărise gardul unei gospodării de romi şi l-a muşcat serios de penis, făcându-i-l ferfeniţă. Acum, bărbatul s-a prezentat la I.M.L.Cluj pentru a începe demersurile legale ce se impun.

IONEL SERVICE

“Pe 12 ianuarie mă aflam la Huedin ca să-mi vizitez o rudă şi pe strada care duce spre Fild a sărit peste gard un câine mare. Acesta mi-a rupt pantalonii cu dinţii şi mi-a făcut ferfeniţă – scuzaţi – organul genital, chiar la doi-trei centimetri de bază. Din plin m-a luat! Am fost dus de cineva la spitalul din Huedin, unde medicii mi-au făcut o injecţie cu antitetanos şi m-au cusut, punându-mi nouă copci. Apoi m-au trimis la Clinica de Boli Infecţioase, la Cluj unde am început tratamentul cu injecţii. Acum, când mai am doar două injecţii de făcut m-am prezentat la I.M.L.Cluj, ca să-mi scot certificat”, spune bărbatul potrivit GazetadeCluj.ro.

Mărturiseşte după aceea că l-a reclamat la poliţie pe stăpânul câinelui – un rom bogat şi influent în oraş, dar acesta i-a transmis că poate să facă ce vrea fiindcă lui nu-i pasă de suferinţa sa. Bărbatul este poftit în cabinetul de consultaţii, de unde se întoarce după circa o jumătate de oră cu un certificat în care medicii i-au recomandat între 17 şi 18 zile de îngrijiri medicale.

“Îl dau în judecată pe proprietarul câinelui – deşi mi-e cam frică de el fiindcă e un om periculos – dar peste câteva zile mă prezint la chirurgul de la spitalul orăşenesc din Huedin, ca să mi se scoată firele şi abia după aceea voi şti cât de tare mi-e afectat organul. Din fericire nevastă-mea a înţeles situaţia şi mi-a spus că nu-i nicio problemă, suntem oameni bătrâni, cu cinci nepoţi – şi nu va face caz de asta”. Îşi împătureşte apoi certificatul, meticulos, şi după ce-i salută pe cei prezenţi se retrage covârşit de gândurile ce-l împresoară.

Citește și …
Mircea Moroșan: „Avem o problemă cu câinii maidanezi în Huedin”. Ce soluții are primarul

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.