Ultimate magazine theme for WordPress.

Un bărbat căutat de polițiști ar fi fost văzut în zona Huedin. Sunați la 112 dacă îl vedeți!

0 2.245

UPDATE – Bărbatul din Florești a fost găsit în viață, se relaxa. Pentru mai multe detalii, click AICI.

PSD NEGRENI

ȘTIREA INIȚIALĂ, MAI JOS

PSD POIENI

Un bărbat de 38 de ani, din Florești, dat dispărut în urmă cu câteva zile, este căutat de familie și polițiști. El ar fi fost surprins de camerele de supraveghere în timp ce coboară dintr-un microbuz, în Huedin. Mai apoi, bărbatul ar fi fost văzut în zona Răchițele. Informațiile privind prezența bărbatului în zona Huedin nu au putut fi confirmate oficial.

PSD MĂRGĂU

Potrivit informațiilor existente, MADARAS LASZLO, în vârstă de 38 de ani, din localitatea Florești, a plecat să se plimbe cu bicicleta și nu s-a mai întors.

„La data de 11 septembrie a.c, în jurul orei 01.15, Poliția municipiului Cluj-Napoca – Secția 6 Poliție Rurală Florești a fost sesizată despre faptul că MADARAS LASZLO, în vârstă de 38 de ani, din localitatea Florești, a plecat la data de 10 septembrie a.c., în jurul orei 13.00 de la domiciliul, menționând că se va plimba cu bicicleta, fără a preciza traseul pe care avea să-l urmeze”, se arată într-un comunicat al Inspectoratului de Poliție Județean Cluj.

Bărbatul nu a revenit până în prezent la domiciliu.

DISPĂRUT FĂRĂ URMĂ

Semnalmentele bărbatului sunt: înălțime aproximativă 1.75 metri, greutate – 80 de kilograme, ochi albaștri, păr șaten cu calviție în partea din față.

La momentul plecării acesta era îmbrăcat tricou alb cu dungi gri în zona pieptului, pantaloni lungi de culoare neagră, șapcă de culoare gri/culoare închisă, purtând încălțăminte sport gri.

Persoanele care pot furniza orice informații despre bărbat sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit 112!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Time limit exceeded. Please complete the captcha once again.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.