Ultimate magazine theme for WordPress.

Trucul prin care puteți reduce factura la gaz cu 25%

0 542

După valul mare de scumpiri din ultima vreme atât la alimente, cât și la energie, românii încercă să găsească tot mai multe soluții pentru a putea reduce costurile. Un simplu truc poate face ca prețul facturii la gaz să scadă cu 25%. Este vorba despre temperatura setată pe perioada nopți la centrala termină.

IONEL SERVICE

Aceștia sunt inventivi și găsesc tot felul de metode pentru a face față viitoarelor cheltuieli la energie. Pături cu încălzire electrică sau lumânări și castroane de lut sunt doar câteva dintre trucurile care au ajuns virale pe internet.

Unul dintre trucurile simple care nu necesită costuri suplimentare și nici efort este setarea corespunzătoare a temperaturii în casele care au centrală proprie.

Cei care au deja montată o centrală în locuință sau doresc să o facă, ar trebui să cunoască modul optim de funcționare a ei, pentru a putea reduce din consum.

Un lucru esențial în acest sens este montarea unui termostat. Dispozitivul te ajută să optimizezi consumul și să menții căldura în casă.

Specialiștii recomandă reglarea termostatului pe timp de zi, la o temperatură de maximum 22-23 de grade Celsius, iar în timpul nopții, valoarea nu trebuie să depășească 19 grade Celsius.

Aceste recomandări pot ajuta la economisirea a până la 25% din costurile de încălzire, potrivit playtech.ro.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.