Ultimate magazine theme for WordPress.

Trei motive pentru a iubi ușile glisante din sticlă

0 126
Conținut oferit de: 
ferestrehelios.ro.

Luminează spațiile interioare ale locuinței și obține un acces convenabil la exterior prin adăugarea unor uși glisante din sticlă.

Cu fiecare an care trece, se pare că proprietarii de case petrec din ce în ce mai mult timp afară, in grădină, pe verandă sau terasă, alături de prieteni și familie sau pur și simplu relaxându-se cu o carte. Dupa doi ani de pandemie si carantina stricta, se pare că viața în aer liber a redevenit tot mai …populară si mai râvnită. Ca și în trecut, cei mai mulți își doresc să trăiască într-un mediu luminos și aerisit și să se bucure de priveliști generoase. Aceste asemănări între proprietarii de case de astăzi și cei de altădată ajută la explicarea popularității reînnoite a ușilor glisante din sticlă. Poate că nicio altă îmbunătățire a locuinței nu satisface dorința vieții în aer liber, cât face dorința noastră atemporală de a simți o conexiune cu natura. Ușile culisante din sticlă nu oferă că doar acces fizic în curte, ci și invită lumina, aerul, priveliștile și sunetele în aer liber, erodând granița dintre o casă și împrejurimile sale. 

Nu trebuie să sacrifici nici confortul și nici comoditatea de care te bucuri în interior pentru a obține o relație redefinită, mai strânsă între spațiul interior și cel exterior. Care sunt factorii care îi motivează pe mulți români să-și deschidă casele cu ușile glisante din sticlă?

LUMINA ABUNDENTA

Într-o ușă glisantă tipică, sticla cuprinde cea mai mare parte a suprafeței, permițând trecerea abundentă de lumină naturală. Din acest motiv, ușile glisante sunt atât de atractiv pentru o gamă largă de proprietari. Nu mulți dintre noi vor să trăiască în întuneric!

Dincolo de a oferi avantajele practice ale luminii naturale, ușile glisante din sticlă pot avea și un impact asupra percepției unui spațiu. Mai multă lumină, combinată cu linii de vedere mai bune, fac adesea ca o cameră cu o ușă glisantă din sticlă să se simtă mai mare decât este în realitate.

Comanda in Cluj-Napoca usile culisante potrivite! 

Asigura-te totusi ca verifici performanța termică a oricărei uși de azi – există soluții moderne care limitează cu succes transmiterea căldurii. Cunoscut ca Low-e (acoperire pentru emisii reduse), stratul transparent, micro-subțire, reflectă căldura vara, în timp ce o transferă în interior în timpul iernii. Aceste soluții pot minimiza, de asemenea, efectele de decolorare și de albire date de razele UV. Pentru un proprietar de casă ce tine la bugetul acordat facturilor de energie (pentru răcire și încălzire) aceasta este o tehnologie cheie.

O GURA DE AER PROASPAT

Ușile glisante din sticlă (de azi) au de obicei geamuri duble sau triple, oferind un nivel de izolare optimizat. În zilele în care vremea o permite, ușile glisante din sticlă se deschid pentru a oferi o gură de aer proaspăt, la propriu. Nu există încă nimic ca expunerea la aerul proaspat sau la condițiile naturale în aer liber. Pentru un minim de ingrijire, alegeti o ușă care nu are nevoie de multă atenție – ușile cu cadru din lemn sunt notoriu capricioase, necesitând cel puțin vopsire sau vopsire periodică. Alege aluminiul care cere o îngrijire simpla, la costuri reduse sau PVC-ul, care imbina întreținerea redusă a aluminiului cu capacitatea de izolare a lemnului.

ACCES SIGUR

Instalarea unei uși glisante din sticlă poate fi complicată, laborioasă și consumatoare de timp. Prin urmare, montajul trebuie realizat de o echipa calificată. Astfel, instalarea va fi corecta, izolatia termică va fi optimă iar garanția producătorului va fi respectată. Apoi, te vei putea bucura de toate  beneficiile unei uși glisante din sticlă nou-nouțe.  

Sursa foto: Ferestre Helios

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Time limit exceeded. Please complete the captcha once again.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.