Ultimate magazine theme for WordPress.

Trei minori au spart un garaj în Huedin. Doi au fost reținuți, ulterior arestați. Unul dintre autori a mai fost închis

0 3.251

Trei minori din Huedin au spart un garaj în noaptea de 16/17 septembrie. Autorii au plecat de acolo cu mai multe unelte, cauzând un prejudiciu de aproximativ 2.500 de lei. Într-un timp record, polițiștii de Investigații Criminale Huedin au reușit să-i identifice pe autori. Doi au fost reținuți, pentru 24 de ore, iar ulterior au primit arestare preventivă pentru 30 de zile.

PSD NEGRENI

În noaptea de 16/17 septembrie, cei trei minori au pătruns într-un garaj de pe strada Horea din Huedin. De acolo au sustras mai multe unelte de uz casnic. Cei trei au valorificat sculele sâmbătă, atunci când a fost reclamat și furtul.

PSD POIENI

Oamenii legii au mers pe firul poveștii și astfel au aflat că trei minori sunt autorii spargerii. Doi dintre minori au mai avut probleme cu legea. Unul dintre ei, pe nume A., în vârstă de 17 ani, a fost închis timp de aproximativ un an, într-un penitenciar de minori, după ce a comis mai multe infracțiuni la regimul rutier.

PSD MĂRGĂU

În urma administrării probatoriului, sâmbătă seara au fost reținuți, pentru 24 de ore, doi dintre minori. Cei doi, dintre care unul A., au fost arestați preventiv duminică după-masă, de către un judecător de drepturi și libertăți de la Judecătoria Huedin.

În urma investigațiilor continuate în cauză, polițiștii au reușit să recupereze întreg prejudiciul cauzat de cei trei.

Dosarul merge mai departe și sunt efectuate cercetări pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat, faptă prevăzută și pedepsită de Codul Penal.

Dosarul se află în lucru la procurorul Drăgan.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Time limit exceeded. Please complete the captcha once again.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.