Ultimate magazine theme for WordPress.

UPDATE – Traficul a fost oprit pe DJ 108C, înainte de intrarea în localitatea Răchițele

0 4.060

Joi dimineața, la ora 10:00, traficul a fost oprit pe DJ 108C, înainte de intrarea în localitatea Răchițele, din direcția Mărgău – Doda Pilii, ca urmare a alunecării unei porțiuni de versant care mărginește partea carosabilă.

Sunt derulate activități pentru degajarea părtii carosabile.

Un echipaj al poliției din cadrul Secției 8 Poliție Rurală Huedin este prezent în zonă. În urma verificărilor efectuate s-a constatat că nu sunt persoane rănite sau autovehicule avariate.

Polițiștii recomandă rute alternative de circulație: direcția Huedin-Doda Pilii – denumire populară ”Sulița”. Doda Pilii – Huedin – DC 121 – Dealu Botii, Bălcești, Beliș.

UPDATE -1

Consiliul Judeţean Cluj informează participanţii la trafic în legătură cu faptul că, în urma intervenției prompte cu autovehicule și utilaje speciale, traficul pe DJ 108C, înainte de intrarea în localitatea Răchițele, din direcția Mărgău – Doda Pilii, a fost deja reluat, pe o bandă, circulația desfășurându-se alternativ, în ambele sensuri.

La momentul de față se acționează intens pentru deschiderea celei de-a doua benzi, echipajele Consiliului Județean intervenind pentru remedierea situației și pentru a permite, în cel mai scurt timp posibil, reluarea completă a traficului rutier, pe ambele benzi de circulație.

Reamintim faptul că traficul a fost oprit în cursul dimineții zilei de 19 ianuarie 2023, pe DJ 108C, înainte de intrarea în localitatea Răchițele, din direcția Mărgău – Doda Pilii, ca urmare a alunecării unei porțiuni din versantul care mărginește partea carosabilă. 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.